Električno vozilo: Kako ga osigurati u Hrvatskoj

elektricni-automobil

Kako osigurati električni automobil? Električna vozila na domaćem su tržištu još uvijek rijetkost pa ni osiguravajuće kuće još uvijek nemaju posebne pakete. 

 

Iako su u samom startu skuplji, električni automobili zahtijevaju manje održavanja, što generalno znači i manje troškove. Ako takav automobil koristite za gradsku vožnju, možete znatno uštedjeti. Električni Golf, primjerice, troši manje od 7 kuna struje na 100 km, pod uvjetom da ga punite noću.

Ovisno o državi, postoje razne porezne olakšice kod kupnje električnog automobila, a jednako bi moglo vrijediti za cijene automobilskog osiguranja. Polica osiguranja električnog vozila u budućnosti će vjerojatno biti jeftinija u usporedbi s klasičnim automobilima. 

 

Osigurajte svoj električni automobil na kompare.hr

Električna vozila su na hrvatskom tržištu još uvijek novost i rijetkost. Upravo zato, osiguravajuće kuće ne nude posebne pakete osiguranja, nego primjenjuju postojeće.

Izračun će vam biti napravljen prema vrijednosti vozila, snazi motora te opremi. Osigurajte svoj automobil online ili nam se javite kako bismo usporedili ponude i poslali vam najbolju za vas.

 

Kasko osiguranje je poželjno za novi električni automobil

Pri kupnji električnog automobila, dobit ćete garanciju za baterije. Ta garancija je čak i duža od jamstva na cijeli automobil. Ipak, u prometu vam se može dogoditi nesreća u kojoj će biti oštećena i baterija, pa trošak može biti velik. Iz tog razloga, za električni automobil preporučuje se uplatiti kasko osiguranje.

Njega ćete ugovoriti na isti način kao i za svaki drugi automobil. Rado ćemo vam preporučiti koja opcija vam je najbolja i najisplativija. Pogledajte sve prednosti ugovaranja automobilskog osiguranja na kompare.hr.

Imate li pitanja, naši savjetnici će pomoći da dobijete najbolju vrijednost za svoj novac.

 

Kliknite i usporedite cijene auto osiguranja →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38