89-godišnji vozač i onliner

Milan Karas i direktorica Kompare online d.o.o. Marjeta Tomulić-Vehovec

Ima dana kada vam posao navuče osmijeh na lice, jedan od onih koje dijelite sa svima oko vas. Ako ste u online branši; 89-godišnjak koji se drugu godinu za redom vraća na vaš site da bi kupio uslugu je dobar razlog za osmijeh.

Milan Karas iz Velike Gorice rođen je 1926. godine i kupuje auto osiguranje online; “Bilo mi je zgodno, a i najpovoljniji ste.” kaže Milan koji je pažljivo usporedio cijene dostupnih paketa osiguranja i odabrao što mu odgovara. “A penzionerski život, pazi se kako se troši svaka kuna. Tražim uštedu na internetu.” rekao nam je uz osmijeh Milan kojeg nije iznenadio poziv iz kompare.hr i koji nas je sa suprugom Brankom ljubazno; offline i analogno ugostio u svom domu.

Počeli smo oprezno; 89-godišnjak koji vozi je rijetkost već sam po sebi, a onaj koji uz to kupuje auto osiguranje online je poseban slučaj.”Da, našao sam vas sam. Imam laptop, ove godine sam samo upisao kompare, ne sjećam se više kako sam prošle godine došao do vas. Tek sam u zadnjih par godina počeo s internetom, nisam vam ja neki stručnjak, ali zanimljivo mi je.”- objašnjavao nam je Milan dok smo se čudili što još uvijek vozi i provjeravali da li se sam služi internetom. “Pa jednostavno je. Sve piše i jasno je kao dan. Ja nisam platio karticom, odabrao sam ponudu i platio uplatnicom na pošti.”- kaže Milan na kome je bio red da se čudi kad smo mu rekli da ima puno ljudi koji nas zovu i traže pojašnjenja.

Već deset godina gospodin Karas prolazi dodatne liječničke provjere da bi dobio produženje vozačke dozvole za još godinu dana – u njegovim godinama ne može drugačije. Opel Ascona iz ’87 u dvorištu kuće predmet je osiguranja i afekcije-vidi se da je mažena i pažena. I ove će godine voziti do voćnjaka koji je Milanova omiljena razbibriga.

Zanimljiv je Milan sugovornik, strastveno je igrao nogomet, radni vijek započeo ’47 u riječkom poduzeću Magazzini Generali, nastavio u karlovačkoj Jugoturbini i najviše vremena proveo radeći kao terenski specijalist. Nekih posebnih poveznica s informatikom nismo pronašli, ali to nikako ne smeta Milanu da se koristi internetom kao svakodnevnim pomagalom.

Ako 89-godišnji onliner može povoljno kupiti auto osiguranje na kompare.hr možete i vi.

Uvjerite se sami: odvojite nekoliko minuta i unesite osnovne podatke koristeći jednostavno i intuitivno sučelje kompare.hr web servisa.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber