Usporedi cijene 10 auto osiguranja, odaberi i kupi online bez odlaska u poslovnicu

Možeš platiti jednokratno ili do 12 rata bez kamata. Nakon uplate, policu ti pošaljemo na email i možeš na tehnički. Zelenu kartu besplatno šaljemo poštom.

SAZNAJ VIŠE

Zašto kupiti online...

Ne gubi vrijeme, živce ni novac na prikupljanje ponuda i obilazak poslovnica. Usporedi na jednom mjestu 10 osiguravajućih kuća i odaberi najbolje za sebe.

Kupuješ iz udobnosti svog doma onda kad tebi najviše odgovara. Policu dobiješ na email, printaš kod kuće i možeš na tehnički. Svaki dan više od 100 klijenata kupi policu preko Kompare web servisa, isprobaj i ti, ne košta te ništa. 

Zašto se osigurati na Kompare

KORISNIČKA PODRŠKA

Ako negdje zapne na raspolaganju ti je više od 40 savjetnika koji će odgovoriti na sva pitanja, pročitati sitna slova i pomoći ti u odabiru najbolje police.

PLAĆANJE DO 12 RATA

Platiti možeš uplatnicom, internet bankarstvom, debitnom ili kreditnim karticama jednokratno ili na rate. Kartične uplate se odvijaju preko sustava sigurne naplate direktno na račun osiguravajuće kuće.

BESPLATNA DOSTAVA

Tiskanu policu, zelenu kartu i ostalu dokumentaciju besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Ti biraš način i adresu dostave.

POLICA NA EMAIL

Nakon uplate, elektronsku policu dobiješ na email, isprintaš i obaviš tehnički. Svaka polica je važeća jer sadržava kod Hrvatskog ureda za osiguranje.

Pročitajte iskustva naših kupaca

Imaš pitanje?

Želiš iskren savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber