Usporedi cijene 10 auto osiguranja, odaberi i kupi online bez odlaska u poslovnicu

Možeš platiti jednokratno ili do 12 rata bez kamata. Nakon uplate, policu ti pošaljemo na email i možeš na tehnički. Zelenu kartu besplatno šaljemo poštom.

SAZNAJ VIŠE

Zašto kupiti online...

Ne gubi vrijeme, živce ni novac na prikupljanje ponuda i obilazak poslovnica. Usporedi na jednom mjestu 10 osiguravajućih kuća i odaberi najbolje za sebe.

Kupuješ iz udobnosti svog doma onda kad tebi najviše odgovara. Policu dobiješ na email, printaš kod kuće i možeš na tehnički. Svaki dan više od 100 klijenata kupi policu preko Kompare web servisa, isprobaj i ti, ne košta te ništa. 

Zašto se osigurati na Kompare

KORISNIČKA PODRŠKA

Ako negdje zapne na raspolaganju ti je više od 40 savjetnika koji će odgovoriti na sva pitanja, pročitati sitna slova i pomoći ti u odabiru najbolje police.

PLAĆANJE DO 12 RATA

Platiti možeš uplatnicom, internet bankarstvom, debitnom ili kreditnim karticama jednokratno ili na rate. Kartične uplate se odvijaju preko sustava sigurne naplate direktno na račun osiguravajuće kuće.

BESPLATNA DOSTAVA

Tiskanu policu, zelenu kartu i ostalu dokumentaciju besplatno dostavljamo na tvoju adresu. Ti biraš način i adresu dostave.

POLICA NA EMAIL

Nakon uplate, elektronsku policu dobiješ na email, isprintaš i obaviš tehnički. Svaka polica je važeća jer sadržava kod Hrvatskog ureda za osiguranje.

Pročitajte iskustva naših kupaca

Imaš pitanje?

Želiš iskren savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
kompare.hr stranica zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možete pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber