NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Slavimo 13. rođendan i poklanjamo 13 polica osiguranja

Kompare.hr slavi 13 rođendan, a s njime i 13 godina učenja, razvijanja i osvajanja tržišta.

Iz malog riječkog tima narasli smo u najvećeg komparatora u Hrvatskoj. Iako nas je sada mnogo više, naša je vizija i dalje ista – pronalazak usporedivo boljih ponuda za korisnike.

Kako smo postali sinonim za usporedivo bolje ponude

Prije 13 godina počeli smo u Rijeci, s malim timom stručnjaka koji je nudio nov način ugovaranja auto osiguranja. Najveći izazov bio nam je educiranje publike i partnera o komparatorima i njihovoj svrsi na tržištu.

Danas je svijest o komparatorima veća, a mi smo postali sinonim za usporedbu i ugovaranje usporedivo boljih ponuda.

Uz auto osiguranje, usluge smo proširili i na zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine, putno osiguranje, telekomunikacije i kredite. Naš tim narastao je na 250 zaposlenika, pa nam je jedan ured u Rijeci postao premali. Sada imamo 5 ureda u 3 grada: Rijeci, Zagrebu i Osijeku.

Proširili smo se i na financijsko tržište

Ove smo godine otvorili potpuno novu vertikalu. Akvizicijom Progreso grupe proširili smo se na kreditno posredovanje. Tako korisnici, uz naše standardne usluge, mogu usporediti i realizirati stambene i nenamjenske kredite, te refinancirati kredite uz ponude 12 banaka i financijskih partnera.

Usporedivo bolja dostignuća

Prošle godine postali smo najveći zastupnik osiguranja. 2024. godinu obilježili smo s 300.000 ugovorenih polica auto osiguranja i 50.000 ugovorenih telekom usluga.

Uspjeh smo ostvarili i s tehnološkog aspekta. Naš tech tim razvojem platforme Kompare Connect postavio je nove standarde u industriji. Ovim smo tehnološkim rješenjem otvorili vrata potpuno novom načinu prodaje osiguranja i u potpunosti modernizirali tradicionalni proces kupnje. Prva implementacija ovog rješenja ostvarena je unutar platforme KeksPay.

Usporedivo bolje donacije

Posvetili smo se i boljitku zajednice – 2024. godine proveli smo humanitarne akcije namijenjene udrugama Pomozimo, Nismo Same, Crveni križ te Akademiji Zdravog življenja. Od svake prodaje odlučili smo se odvojiti dio zarade i donirati udrugama. 

Usporedivo bolja nagradna igra

Dugogodišnji uspjeh ne bi bio moguć bez naših zadovoljnih korisnika. U znak zahvalnosti, odlučili smo nagraditi 13 korisnika besplatnom policom auto osiguranja. Za sudjelovanje nije potrebno ugovoriti uslugu, već je dovoljno samo ostaviti podatke. Prijave su otvorene do 29.11., a izvlačenje je 02.12. Policu možete osvojiti nevezano kad vam ističe trenutna polica. 

Ne propustite priliku – ispunite formu i možda baš vi postanete jedan od sretnih dobitnika!

Nagradna igra
Osvoji besplatnu policu auto osiguranja
Karlo König

Karlo König

Voditelj marketing odjela

Karlo je voditelj marketinga s bogatim iskustvom u startupovima, poduzetništvu i korporativnom svijetu. Pod njegovim je vodstvom kompare.hr osvježio brend, pokrenuo prve velike marketinške kampanje i prepjevao talijanski klasik u koompaare haa-er.

Karlo je voditelj marketinga s bogatim iskustvom u startupovima, poduzetništvu i korporativnom svijetu. Pod njegovim je vodstvom kompare.hr osvježio brend, pokrenuo prve velike marketinške kampanje i prepjevao talijanski klasik u koompaare haa-er.