NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Usporedivo bolja humanitarna akcija s udrugom Nismo Same

Dan žena u kompare.hr ove je godine obilježen na drugačiji i nesebičan način. Najveći hrvatski nezavisni komparator ovaj je dan iskoristio ne samo da razveseli sve žene u firmi, već i da potakne razgovor o temi kojoj se daje premalo medijskog prostora.

Logo neprofitne udruge Nismo Same

U suradnji s neprofitnom udrugom Nismo Same, izdvojili smo dio zarade od svake prodaje i donirali udruzi koja se ustrajno bori u prevenciji raka. Ovime smo podigli svijest o problemima o kojima se malo priča, a imaju veliki utjecaj na naše društvo.

Tako je 8.3. skupljeno 1896€ – zahvaljujući velikom odazivu naših korisnika i trudom zaposlenika. Hvala svima onima koji su potaknuti ovom inicijativom odlučili baš na taj dan ugovoriti svoje osiguranje ili telekom uslugu.

Što radi udruga Nismo Same?

Udruga Nismo Same neprofitna je organizacija posvećena pružanju podrške ženama koje su preživjele ili se trenutno bore s malignom bolesti. Osnovani su 2017. godine kako bi osvjestile društvo o svim oblicima prevencije raka, posebno među ženama.

Glavne aktivnosti udruženja obuhvaćaju pružanje podrške, obrazovanje i informiranje oboljelih, njihovih obitelji i šire javnosti. Njihovi inovativni projekti proizašli su iz osobnog iskustva članica udruženja, većinom sadašnjih ili bivših onkoloških pacijentica.

Pogledajte kako je Ivana Kalogjera Brkić, predsjednica udruge, komentirale akciju:

“Svi naši projekti usmjereni su ka podizanju svijesti o, s jedne strane, potrebi svakog pojedinca da redovito vodi brigu o zdravlju, a s druge strane ka potrebi bolje skrbi društva za onkološke pacijente. Hvala kompare.hr što je prepoznao vrijednost našeg rada i podržao nas donacijom!”

Što na donaciju kaže naš voditelj prodaje?

Kao najveći komparator na tržištu, imali smo priliku svojoj publici ponuditi niz usluga, uz dodatnu korist – donacija humanitarnoj udruzi. Svaka je prodaja omogućila dodatnu pomoć, a ovo je samo jedna od humanitarnih inicijativa koju je kompare.hr organizirao u zadnjih 12 godina rada.

Nekoliko riječi o akciji podijelio je i Bruno Fabo – voditelj prodaje u kompare.hr:

“Suradnja s udrugom Nismo Same jedna je od humanitarnih akcija koje podržavamo u našoj firmi. Iznimno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili na Dan žena, a još više me veseli to što je inicijativa došla od naših radnika. Akciju smo s veseljem podržali, a uz pomoć naših korisnika i ostvarili. Vjerujemo da će naša podrška udruzi pomoći te da će motivirati sve da saznaju više o njihovom djelovanju. U međuvremenu, kompare.hr sprema još sličnih akcija!”

Više o radu udruge saznajte ovdje, a usput provjerite najbolje ponude auto osiguranja, zdravstvenog osiguranja i telekom usluga!

Nagradna igra
Usporedi, ugovori i osvoji auto!