Velebit Osiguranje postaje Sava Osiguranje

sava-osiguranje

Velebit Osiguranje d.d., Velebit Životno Osiguranje d.d. te Zavarovalnica Maribor i Tilia Zavarovanje od sada su – Sava Osiguranje d.d., sa sjedištem u Mariboru.

 

Jedna od vodećih grupacija u regiji

Udruživanjem hrvatskog i slovenskog tržišta napravljeni su temelji za daljnji rast, stabilnost i modernizaciju. S početkom studenog, točnije 02.11. Velebit Osiguranje d.d. i Velebit Životno Osiguranje d.d. počinju poslovati pod nazivom SAVA OSIGURANJE d.d. – podružnica Hrvatska.

Za vas, kao klijente, ništa se ne mijenja. Lokacije ureda u Hrvatskoj ostaju iste, kao i provjereni tim suradnika.

Ovim udruživanjem vi dobivate sigurnost, a grupacija Sava Osiguranje d.d. mogućnost da vam ponudi još bolju i kvalitetniju uslugu. Druga je to po veličini osigurateljna grupacija u regiji, s preko 1400 zaposlenih i godišnjom premijom preko 340 milijuna eura.

 

Vaše zadovoljstvo je najbitnije

Deset godina uspješnog rada Velebit Osiguranja se ovime nastavlja, samo pod novim imenom. I dalje su uvijek na usluzi svojim osiguranicima, te je stoga važno ukazati na vaša prava. Za prijenos ugovora o osiguranju nije potrebna suglasnost osiguranika, ali možete otkazati ugovor u određenom roku i u skladu s odredbama navedenim u Zakonu u osiguranju, Članak 87. stavak 5.

Svoja prava možete ostvariti slanjem pisma na: SAVA OSIGURANJE – Podružnica Hrvatska, Savska cesta 144a, 1000 Zagreb,  do 31.11.2016.

 

Ugovorite Sava auto osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber