Velebit Osiguranje postaje Sava Osiguranje

sava-osiguranje

Velebit Osiguranje d.d., Velebit Životno Osiguranje d.d. te Zavarovalnica Maribor i Tilia Zavarovanje od sada su – Sava Osiguranje d.d., sa sjedištem u Mariboru.

 

Jedna od vodećih grupacija u regiji

Udruživanjem hrvatskog i slovenskog tržišta napravljeni su temelji za daljnji rast, stabilnost i modernizaciju. S početkom studenog, točnije 02.11. Velebit Osiguranje d.d. i Velebit Životno Osiguranje d.d. počinju poslovati pod nazivom SAVA OSIGURANJE d.d. – podružnica Hrvatska.

Za vas, kao klijente, ništa se ne mijenja. Lokacije ureda u Hrvatskoj ostaju iste, kao i provjereni tim suradnika.

Ovim udruživanjem vi dobivate sigurnost, a grupacija Sava Osiguranje d.d. mogućnost da vam ponudi još bolju i kvalitetniju uslugu. Druga je to po veličini osigurateljna grupacija u regiji, s preko 1400 zaposlenih i godišnjom premijom preko 340 milijuna eura.

 

Vaše zadovoljstvo je najbitnije

Deset godina uspješnog rada Velebit Osiguranja se ovime nastavlja, samo pod novim imenom. I dalje su uvijek na usluzi svojim osiguranicima, te je stoga važno ukazati na vaša prava. Za prijenos ugovora o osiguranju nije potrebna suglasnost osiguranika, ali možete otkazati ugovor u određenom roku i u skladu s odredbama navedenim u Zakonu u osiguranju, Članak 87. stavak 5.

Svoja prava možete ostvariti slanjem pisma na: SAVA OSIGURANJE – Podružnica Hrvatska, Savska cesta 144a, 1000 Zagreb,  do 31.11.2016.

 

Ugovorite Sava auto osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Kontakt

ONLINE KUPOVINA

Kompare garancija Kompare poklon bon Postupak ugovaranja Načini plaćanja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

GDPR Opći uvjeti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Politika obrade osobnih podataka Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

© 2012-2019 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38