Pretvorite mobitel u laptop koristeći PhoneBook

Znate li da svoj omiljeni mobitel bez puno muke možete pretvoriti u prijenosnik i uživati u pravoj tipkovnici, mišu i velikom ekranu? Upoznajte PhoneBook.

PhoneBook

PhoneBook je dizajnirala tvrtka Anywhere Technology. Oni pak tvrde kako je riječ o uređaju koji je kompatibilan sa svim mobitelima i tabletima, uključujući i iPhone te iPad.

PhoneBook ispravlja nedostatke mobitela

Najveća prednost PhoneBooka je u tome što „ispravlja” dva najveća nedostatka svakog mobitela i tableta – veličinu ekrana i nedostatak tipkovnice.

Phonebook se sastoji od kućišta laptopa s 15.6” IPS LCD ekranom osjetljivim na dodir, tipkovnicom i trackpadom. Tu su još dva USB ulaza, USB-c video ulaz i HDMI ulaz.

PhoneBook je jeftiniji od “pravog” laptopa

Sve je to više-manje standardna oprema svakog prijenosnika. Međutim, ono u čemu se PhoneBook razlikuje od drugih laptopa je nedostatak procesora, čvrstog diska i WiFi-a. To su komponente koje će „posuditi” od vašeg mobitela, ali i zbog kojih je PhoneBook povoljniji od laptopa.

U start-up kampanji na Kickstarteru cijena PhoneBooka iznosi 189 dolara, dakle malo više od tisuću kuna. Međutim, za isporuku u Hrvatsku morat ćete izdvojiti dodatnih 15 dolara, ali i 25% PDV-a.

Jednom kada krene u prodaju, cijena će biti 249 dolara, no i u tom slučaju iznos je niži nego da kupujete „pravi” laptop.

Baterija traje dovoljno za četiri filma

PhoneBook dolazi s ugrađenom baterijom koja bi trebala izdržati osam sati rada, što je sasvim dovoljno za pogledati, recimo, četiri filma. Štoviše, ugrađena baterija može služiti i kao punjač baterije za mobitel.

S obzirom na to da mobitele mijenjamo češće nego laptope, uz PhoneBook imate mogućnost da svakih godinu-dvije zamjenom mobitela na neki način dobijete i novo, brže prijenosno računalo.

To uopće ne zvuči kao loša opcija, i to pogotovo zato što znamo da se prijenosna računala teško mogu nadograđivati.

Uživat će i gejmeri i poslovnjaci

Jedna od prednosti Phonebooka je i vrlo mala latencija. To omogućuje igranje igrica na ekranu većem od mobilnog. Prava tipkovnica i mogućnost priključenja miša, idealni su za uredske poslove, izradu prezentacija i slično.

S obzirom na to da se za uporabu Microsoft Office paketa ne plaća naknada ako se koristi u Android operativnom sustavu, čak i tu postoji mogućnost uštede.

Pored svega toga, PhoneBook možete koristiti i kao dodatni monitor za svoj “pravi” laptop, odnosno stolno računalo. To će posebno razveseliti one koji na poslu muku muče samo s jednim ekranom.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber