Pretvorite mobitel u laptop koristeći PhoneBook

Znate li da svoj omiljeni mobitel bez puno muke možete pretvoriti u prijenosnik i uživati u pravoj tipkovnici, mišu i velikom ekranu? Upoznajte PhoneBook.

PhoneBook

PhoneBook je dizajnirala tvrtka Anywhere Technology. Oni pak tvrde kako je riječ o uređaju koji je kompatibilan sa svim mobitelima i tabletima, uključujući i iPhone te iPad.

PhoneBook ispravlja nedostatke mobitela

Najveća prednost PhoneBooka je u tome što „ispravlja” dva najveća nedostatka svakog mobitela i tableta – veličinu ekrana i nedostatak tipkovnice.

Phonebook se sastoji od kućišta laptopa s 15.6” IPS LCD ekranom osjetljivim na dodir, tipkovnicom i trackpadom. Tu su još dva USB ulaza, USB-c video ulaz i HDMI ulaz.

PhoneBook je jeftiniji od “pravog” laptopa

Sve je to više-manje standardna oprema svakog prijenosnika. Međutim, ono u čemu se PhoneBook razlikuje od drugih laptopa je nedostatak procesora, čvrstog diska i WiFi-a. To su komponente koje će „posuditi” od vašeg mobitela, ali i zbog kojih je PhoneBook povoljniji od laptopa.

U start-up kampanji na Kickstarteru cijena PhoneBooka iznosi 189 dolara, dakle malo više od tisuću kuna. Međutim, za isporuku u Hrvatsku morat ćete izdvojiti dodatnih 15 dolara, ali i 25% PDV-a.

Jednom kada krene u prodaju, cijena će biti 249 dolara, no i u tom slučaju iznos je niži nego da kupujete „pravi” laptop.

Baterija traje dovoljno za četiri filma

PhoneBook dolazi s ugrađenom baterijom koja bi trebala izdržati osam sati rada, što je sasvim dovoljno za pogledati, recimo, četiri filma. Štoviše, ugrađena baterija može služiti i kao punjač baterije za mobitel.

S obzirom na to da mobitele mijenjamo češće nego laptope, uz PhoneBook imate mogućnost da svakih godinu-dvije zamjenom mobitela na neki način dobijete i novo, brže prijenosno računalo.

To uopće ne zvuči kao loša opcija, i to pogotovo zato što znamo da se prijenosna računala teško mogu nadograđivati.

Uživat će i gejmeri i poslovnjaci

Jedna od prednosti Phonebooka je i vrlo mala latencija. To omogućuje igranje igrica na ekranu većem od mobilnog. Prava tipkovnica i mogućnost priključenja miša, idealni su za uredske poslove, izradu prezentacija i slično.

S obzirom na to da se za uporabu Microsoft Office paketa ne plaća naknada ako se koristi u Android operativnom sustavu, čak i tu postoji mogućnost uštede.

Pored svega toga, PhoneBook možete koristiti i kao dodatni monitor za svoj “pravi” laptop, odnosno stolno računalo. To će posebno razveseliti one koji na poslu muku muče samo s jednim ekranom.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber