Za kupljenu AO policu Sava osiguranje poklanja i putno!

Najbolja polica auto osiguranja je ona koja će svaku vožnju učiniti bezbrižnom. Kada uz nju još dobijete i putno osiguranje gratis, može se reći da je riječ o idealnoj polici. Sve to omogućuje vam Sava osiguranje.

Akcija u suradnji sa Sava osiguranjem traje do 31. siječnja 2020. godine. Naime, za svaku kupljenu policu AO osiguranja Sava osiguranje poklanja vam kupon za besplatno putno. Kupon za svoje putno osiguranje možete aktivirati do 15. veljače 2020., a vrijedit će za sva putovanja do 31. prosinca iduće godine.

Sava osiguranje tu je za vas, sva vaša zimovanja i putovanja

Prošlo je ljeto, ali to ne znači da su prošla putovanja i godišnji odmori. Bez obzira spremate li se na vikend bježanja iz grada, skijanje ili uživanje u nekim toplijim krajevima, sigurni smo da s velikom pažnjom pripremate sve što vam je potrebno za ugodan i siguran put i boravak.

Unatoč svoj detaljnoj pripremi, ipak se ponekad dogode nepredviđene situacije. Na njih ne možete utjecati, ali zato se možete osigurati od mogućih troškova.

Besplatna polica putnog osiguranja omogućava vam bezbrižan put do vaše destinacije, gdje god putujete.

Standardno se pokriće odnosi na iznos do 15 tisuća eura, a pokriveni ste za situacije poput:

  1. Hitnog liječenja u slučaju nezgode ili bolesti
  2. Potrebe za lijekovima
  3. Gubitka putovnice ili osobne iskaznice
  4. Potrebe za prijevozom nekog od članova obitelji

Strašna zubobolja ne pita za mjesto i vrijeme…

Ali i u tom slučaju možete biti pokriveni. Ako vam se dogodi da zatrebate hitnu pomoć stomatologa ili pak doživite komplikacije kronične bolesti poznate prije putovanja, polica vam pokriva eventualne troškove u iznosu do 100 eura.

Polica putnog osiguranja vrijedi za jednog osiguranika, a uz nadoplatu je moguće je ugovoriti veće pokriće. 

Ugovorite AO policu Sava osiguranja online i poklanjamo vam putno osiguranje!

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber