Povremeni internet: Što uzeti za apartman ili vikendicu

Iako smo kao nacija na samom ekonomskom dnu Europske unije, po pitanju nekretnina ipak smo bogatiji od prosjeka. Mnogi od nas tako su, ako ništa drugo, naslijedili apartman na moru ili vikendicu na kakvom pitomom brežuljku 20 minuta vožnje od grada.

mobilni internet

 

Mjesta su to koja nam služe za povremeni mir, a ponekad i kao izvor dodatnog prihoda koji nam pomaže da lakše preguramo do kraja mjeseca. No, i u prvom i u drugom slučaju potreban nam je (minimalno) internet, ako već ne i TV i fiksna telefonska linija. I tu dolazimo do problema.

 

Vikend u vikendici još se nekako i može izdržati, ali ako svoje potencijalne goste uskratite za besplatan bežični internet, mogli biste i usred glavne turističke sezone ostati prazni. Internet se već duže vremena smatra osnovnom infrastukturom, baš poput vode, struje i klima-uređaja.

 

Prepaid za vikend ili dva

 

Svi operatori u standardnoj ponudi imaju mogućnost prepaid usluga, što je dobro za vikend-dva korištenja tijekom godine, najčešće kada smo i sami na godišnjem odmoru. Uopće ne predstavljaju loš izbor, no imaju određena ograničenja.

 

Primjerice, ako će vam usluga trebati otprilike pola godine, kada stavite sve na papir, bonovi će ispasti prilično skupi. A da ne govorimo o tomu kako ćete svojim dragim gostima pomalo zakomplicirati odmor uslijed relativno čestih potreba aktivacije paketa.

 

Cjenovni problem javlja se i kod cjelogodišnjih paketa – plaćati 12 mjeseci za nešto što ćete koristiti samo 6 mjeseci ne čini se baš najpametnijim ulaganjem.

 

Rješenje? Privremeno isključenje usluge

 

Ipak, i u takvim situacijama postoji rješenje, a jedno od onih provjerenih je privremeno isključenje usluge. Nudi ga veći broj operatera, a može trajati od 6 do čak 9 mjeseci. Usluga privremenog isključenja ne košta ništa, ali treba napomenuti da će vam operater zaračunati ponovnu aktivaciju.

 

Sljedeća opcija su usluge bez ugovora za određeno vremensko trajanje. Koristit ćete ga prema potrebi – možda mjesec dana, a možda čitavu godinu, ali je sigurno – nećete morati plaćati naknadu za prijevremeno otkazivanje. Izbora je, dakle, na pretek, a odabir vam nimalo ne olakšavaju nove akcije i proizvodi koje operateri nude kao na traci.

 

Želite li odabrati svoju idealnu opciju, trebali biste okvirno procijeniti koliko ćete vremena provesti na internetu, koliko pred televizorom, a koliko na telefonu. Potom usporediti ponude svih operatera i na kraju odabrati onog najidealnijeg.

 

Ili se možete obratiti nama, ako želite biti sigurni da ćete dobiti najbolju ponudu i uz najmanje izgubljenog vlastitog vremena.

 

Usporedite i odaberite najpovoljniji telekom paket! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber