Povremeni internet: Što uzeti za apartman ili vikendicu

Iako smo kao nacija na samom ekonomskom dnu Europske unije, po pitanju nekretnina ipak smo bogatiji od prosjeka. Mnogi od nas tako su, ako ništa drugo, naslijedili apartman na moru ili vikendicu na kakvom pitomom brežuljku 20 minuta vožnje od grada.

mobilni internet

 

Mjesta su to koja nam služe za povremeni mir, a ponekad i kao izvor dodatnog prihoda koji nam pomaže da lakše preguramo do kraja mjeseca. No, i u prvom i u drugom slučaju potreban nam je (minimalno) internet, ako već ne i TV i fiksna telefonska linija. I tu dolazimo do problema.

 

Vikend u vikendici još se nekako i može izdržati, ali ako svoje potencijalne goste uskratite za besplatan bežični internet, mogli biste i usred glavne turističke sezone ostati prazni. Internet se već duže vremena smatra osnovnom infrastukturom, baš poput vode, struje i klima-uređaja.

 

Prepaid za vikend ili dva

 

Svi operatori u standardnoj ponudi imaju mogućnost prepaid usluga, što je dobro za vikend-dva korištenja tijekom godine, najčešće kada smo i sami na godišnjem odmoru. Uopće ne predstavljaju loš izbor, no imaju određena ograničenja.

 

Primjerice, ako će vam usluga trebati otprilike pola godine, kada stavite sve na papir, bonovi će ispasti prilično skupi. A da ne govorimo o tomu kako ćete svojim dragim gostima pomalo zakomplicirati odmor uslijed relativno čestih potreba aktivacije paketa.

 

Cjenovni problem javlja se i kod cjelogodišnjih paketa – plaćati 12 mjeseci za nešto što ćete koristiti samo 6 mjeseci ne čini se baš najpametnijim ulaganjem.

 

Rješenje? Privremeno isključenje usluge

 

Ipak, i u takvim situacijama postoji rješenje, a jedno od onih provjerenih je privremeno isključenje usluge. Nudi ga veći broj operatera, a može trajati od 6 do čak 9 mjeseci. Usluga privremenog isključenja ne košta ništa, ali treba napomenuti da će vam operater zaračunati ponovnu aktivaciju.

 

Sljedeća opcija su usluge bez ugovora za određeno vremensko trajanje. Koristit ćete ga prema potrebi – možda mjesec dana, a možda čitavu godinu, ali je sigurno – nećete morati plaćati naknadu za prijevremeno otkazivanje. Izbora je, dakle, na pretek, a odabir vam nimalo ne olakšavaju nove akcije i proizvodi koje operateri nude kao na traci.

 

Želite li odabrati svoju idealnu opciju, trebali biste okvirno procijeniti koliko ćete vremena provesti na internetu, koliko pred televizorom, a koliko na telefonu. Potom usporediti ponude svih operatera i na kraju odabrati onog najidealnijeg.

 

Ili se možete obratiti nama, ako želite biti sigurni da ćete dobiti najbolju ponudu i uz najmanje izgubljenog vlastitog vremena.

 

Usporedite i odaberite najpovoljniji telekom paket! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber