E-polica: Osigurajte automobil putem interneta

kompare-polica-auto-osiguranje

Registracija i tehnički pregled automobila ne moraju biti gnjavaža, a uz kompare.hr inovativnu uslugu “e-polica”, sve što trebate napraviti je kliknuti i – voziti.

Uz najpovoljniju cijenu osiguranja, svaki vlasnik automobila želi potrošiti i što manje vremena na cijeli proces registracije. Kako bi vam to i olakšali – jer smo sigurni da imate pametnijeg posla od čekanja u redovima – razvili smo inovativnu uslugu “e-polica”.

 

Što je to e-polica

E-polica je “klasična“ polica auto osiguranja, samo u elektronskom obliku. Sadržava jedinstveni kôd Hrvatskog ureda za osiguranje, a nakon što je isprintate, možete odmah na tehnički pregled. Bez nepotrebnog čekanja u redovima.

 

Kako do e-police

U odnosu na kupovinu osiguranja u poslovnicama, kompare.hr vam može osigurati i do 500 kuna povoljnije cijene auto osiguranja. Osiguranje možete kupiti na rate, općom uplatnicom ili karticama. Nakon što obavite jednostavnu online kupnju, odmah ćete na e-mail dobiti e-policu koju samo isprintate i možete na tehnički pregled vozila.

 

Spremni ste? Pratite 3 jednostavna koraka u nastavku i stiže vam e-polica!

 

1. Usporedite ponude

Na jednom mjestu pogledajte što nude osiguravajuće kuće. Za usporedbu ponuda potrebno je upisati podatke o vlasniku i vozilu. Možete provjeriti bonus, a ako tu informaciju već znate, krenite na sljedeći korak.

 

e-polica-01

 

2. Unesite podatke

Vaš bonus i status osiguranika provjeravaju se u bazi Hrvatskog ureda za osiguranje. To je jedini način za izračun točne cijene i ugovaranje valjane police osiguranja.

U obrazac upišite osobne podatke te podatke o vozilu. Za nekoliko trenutaka bit će vam prikazane cijene i akcije svih osiguravajućih kuća u sustavu kompare.hr. Ako želite savjet, upišite broj telefona – nazvat ćemo vas.

Možemo vam pomoći u odabiru ili odgovoriti na eventualna pitanja. Također, neovisno o tome odlučite li se za praktičnu online kupnju kod nas, ustupanjem broja telefona dobivate dvije besplatne vožnje Uberom.

 

e-polica-02

 

3. A sad platite i… vozite na tehnički!

Nakon odabira osiguravajuće kuće i ponude, odaberite vrstu plaćanja, isprintajte e-policu i krenite na tehnički.

 

Budite sigurni da je e-polica valjana

Svaka polica koju ugovorite putem kompare.hr servisa odobrena je i verificirana od strane osiguravajuće kuće, HANFA-e te Hrvatskog ureda za osiguranje. E-polica je valjana u potpunosti, a za sva dodatna pitanja ili možebitne nejasnoće, slobodno nam se javite.

Usporedi cijene auto osiguranja!

Prije nastavka, upiši registraciju!

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber