E-polica: Osigurajte automobil putem interneta

kompare-polica-auto-osiguranje

Registracija i tehnički pregled automobila ne moraju biti gnjavaža, a uz kompare.hr inovativnu uslugu “e-polica”, sve što trebate napraviti je kliknuti i – voziti.

Uz najpovoljniju cijenu osiguranja, svaki vlasnik automobila želi potrošiti i što manje vremena na cijeli proces registracije. Kako bi vam to i olakšali – jer smo sigurni da imate pametnijeg posla od čekanja u redovima – razvili smo inovativnu uslugu “e-polica”.

 

Što je to e-polica

E-polica je “klasična“ polica auto osiguranja, samo u elektronskom obliku. Sadržava jedinstveni kôd Hrvatskog ureda za osiguranje, a nakon što je isprintate, možete odmah na tehnički pregled. Bez nepotrebnog čekanja u redovima.

 

Kako do e-police

U odnosu na kupovinu osiguranja u poslovnicama, kompare.hr vam može osigurati i do 500 kuna povoljnije cijene auto osiguranja. Osiguranje možete kupiti na rate, općom uplatnicom ili karticama. Nakon što obavite jednostavnu online kupnju, odmah ćete na e-mail dobiti e-policu koju samo isprintate i možete na tehnički pregled vozila.

 

Spremni ste? Pratite 3 jednostavna koraka u nastavku i stiže vam e-polica!

 

1. Usporedite ponude

Na jednom mjestu pogledajte što nude osiguravajuće kuće. Za usporedbu ponuda potrebno je upisati podatke o vlasniku i vozilu. Možete provjeriti bonus, a ako tu informaciju već znate, krenite na sljedeći korak.

 

e-polica-01

 

2. Unesite podatke

Vaš bonus i status osiguranika provjeravaju se u bazi Hrvatskog ureda za osiguranje. To je jedini način za izračun točne cijene i ugovaranje valjane police osiguranja.

U obrazac upišite osobne podatke te podatke o vozilu. Za nekoliko trenutaka bit će vam prikazane cijene i akcije svih osiguravajućih kuća u sustavu kompare.hr. Ako želite savjet, upišite broj telefona – nazvat ćemo vas.

Možemo vam pomoći u odabiru ili odgovoriti na eventualna pitanja. Također, neovisno o tome odlučite li se za praktičnu online kupnju kod nas, ustupanjem broja telefona dobivate dvije besplatne vožnje Uberom.

 

e-polica-02

 

3. A sad platite i… vozite na tehnički!

Nakon odabira osiguravajuće kuće i ponude, odaberite vrstu plaćanja, isprintajte e-policu i krenite na tehnički.

 

Budite sigurni da je e-polica valjana

Svaka polica koju ugovorite putem kompare.hr servisa odobrena je i verificirana od strane osiguravajuće kuće, HANFA-e te Hrvatskog ureda za osiguranje. E-polica je valjana u potpunosti, a za sva dodatna pitanja ili možebitne nejasnoće, slobodno nam se javite.

Usporedi cijene auto osiguranja!

Prije nastavka, upiši registraciju!

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber