Čovjek budilica za pospance

Aplikaciju Budist za Apple i Android za sad možemo pronaći samo na ruskom jeziku, ali u sljedećih nekoliko mjeseci na tržište bi trebala doći i engleska verzija zvana Wakie.

O čemu se radi? Zamislite da vas u zadano vrijeme umjesto budilice budi poziv iz Sibira i javlja vam se potpuni stranac koji vas pita jeste li se već probudili i oprali zube. Budist je upravo to, aplikacija koju skinete s interneta na svoj mobitel, upišete svoje podatke i registrirate se i onda naručujete budilice u bilo koje vrijeme dana ili noći – pouzdano i efikasno.
Kada na tržište bude puštena i međunarodna verzija na engleskom jeziku i jezične barijere budu uklonjene, moći ćete onda i vi probuditi nekoga u Sibiru ili će vas jedno jutro probuditi kućanica iz Londona, a drugo jutro student iz Belgije.

Ova vrsta budilice je odlična za one kojima je zvonjava telefona ili zvuk budilice u rano jutro još uvijek trauma; pa zar nije ljepše čuti ljudski glas koji će vas pokušati nasmijati?

Izumitelj ove aplikacije je dvadesetsedmogodišnji Gratsjik Adjaman iz Moskve: “Godinama sam čekao da netko izmisli nešto slično, na kraju sam to sam učinio”. Ova vrsta budilice je odlična za one kojima je zvonjava telefona ili zvuk budilice u rano jutro još uvijek trauma; pa zar nije ljepše čuti ljudski glas koji će vas pokušati nasmijati?

Adjaman je svoju ideju uspio predložiti Rusima koristeći samo svoju ušteđevinu i znanje. Tek je naknadno našao sponzora i počeo prodavati raznim tvrtkama pravo na korištenje. Jedna je tvrtka preuzela aplikaciju za svoje zaposlenike: svakog jutra se međusobno bude, a u slučaju da je netko nedostupan, budi ga snimljen šefov glas.

Rusija se proteže kroz tisuće i tisuće kilometara i većina njenih stanovnika nikada ne dobije priliku posjetiti sve njene dijelove. U posljednjih dvadeset godina broj automobila u toj državi se utrostručio, a i broj odlazaka na odmor, bilo u zemlji, bilo u inozemstvu, je u stalnom porastu. Zbog toga je Budist jedinstvena prilika da Rusi dotaknu dio njihove zemlje koji nisu ili neće nikada posjetiti. Ili da čuju glas nekoga tko živi još dalje, u nekoj drugoj državi.

Aplikacija je za sada besplatna za korisnike, potrebno je otići na stranicu budist.ru i registrirati se, upisati kada želite da vas se probudi i u to ćete vrijeme biti automatski povezani sa osobom koja se stavila na raspolaganje u to razdoblje.
Događa se da je ponuda mnogo veća od potražnje, pa tko želi sudjelovati mora se upisati mnogo ranije i ponekad biti na raspolaganju u sitne noćne sate.

(izvor: Internazionale)

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber