Čovjek budilica za pospance

Aplikaciju Budist za Apple i Android za sad možemo pronaći samo na ruskom jeziku, ali u sljedećih nekoliko mjeseci na tržište bi trebala doći i engleska verzija zvana Wakie.

O čemu se radi? Zamislite da vas u zadano vrijeme umjesto budilice budi poziv iz Sibira i javlja vam se potpuni stranac koji vas pita jeste li se već probudili i oprali zube. Budist je upravo to, aplikacija koju skinete s interneta na svoj mobitel, upišete svoje podatke i registrirate se i onda naručujete budilice u bilo koje vrijeme dana ili noći – pouzdano i efikasno.
Kada na tržište bude puštena i međunarodna verzija na engleskom jeziku i jezične barijere budu uklonjene, moći ćete onda i vi probuditi nekoga u Sibiru ili će vas jedno jutro probuditi kućanica iz Londona, a drugo jutro student iz Belgije.

Ova vrsta budilice je odlična za one kojima je zvonjava telefona ili zvuk budilice u rano jutro još uvijek trauma; pa zar nije ljepše čuti ljudski glas koji će vas pokušati nasmijati?

Izumitelj ove aplikacije je dvadesetsedmogodišnji Gratsjik Adjaman iz Moskve: “Godinama sam čekao da netko izmisli nešto slično, na kraju sam to sam učinio”. Ova vrsta budilice je odlična za one kojima je zvonjava telefona ili zvuk budilice u rano jutro još uvijek trauma; pa zar nije ljepše čuti ljudski glas koji će vas pokušati nasmijati?

Adjaman je svoju ideju uspio predložiti Rusima koristeći samo svoju ušteđevinu i znanje. Tek je naknadno našao sponzora i počeo prodavati raznim tvrtkama pravo na korištenje. Jedna je tvrtka preuzela aplikaciju za svoje zaposlenike: svakog jutra se međusobno bude, a u slučaju da je netko nedostupan, budi ga snimljen šefov glas.

Rusija se proteže kroz tisuće i tisuće kilometara i većina njenih stanovnika nikada ne dobije priliku posjetiti sve njene dijelove. U posljednjih dvadeset godina broj automobila u toj državi se utrostručio, a i broj odlazaka na odmor, bilo u zemlji, bilo u inozemstvu, je u stalnom porastu. Zbog toga je Budist jedinstvena prilika da Rusi dotaknu dio njihove zemlje koji nisu ili neće nikada posjetiti. Ili da čuju glas nekoga tko živi još dalje, u nekoj drugoj državi.

Aplikacija je za sada besplatna za korisnike, potrebno je otići na stranicu budist.ru i registrirati se, upisati kada želite da vas se probudi i u to ćete vrijeme biti automatski povezani sa osobom koja se stavila na raspolaganje u to razdoblje.
Događa se da je ponuda mnogo veća od potražnje, pa tko želi sudjelovati mora se upisati mnogo ranije i ponekad biti na raspolaganju u sitne noćne sate.

(izvor: Internazionale)

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber