Čovjek budilica za pospance

Aplikaciju Budist za Apple i Android za sad možemo pronaći samo na ruskom jeziku, ali u sljedećih nekoliko mjeseci na tržište bi trebala doći i engleska verzija zvana Wakie.

O čemu se radi? Zamislite da vas u zadano vrijeme umjesto budilice budi poziv iz Sibira i javlja vam se potpuni stranac koji vas pita jeste li se već probudili i oprali zube. Budist je upravo to, aplikacija koju skinete s interneta na svoj mobitel, upišete svoje podatke i registrirate se i onda naručujete budilice u bilo koje vrijeme dana ili noći – pouzdano i efikasno.
Kada na tržište bude puštena i međunarodna verzija na engleskom jeziku i jezične barijere budu uklonjene, moći ćete onda i vi probuditi nekoga u Sibiru ili će vas jedno jutro probuditi kućanica iz Londona, a drugo jutro student iz Belgije.

Ova vrsta budilice je odlična za one kojima je zvonjava telefona ili zvuk budilice u rano jutro još uvijek trauma; pa zar nije ljepše čuti ljudski glas koji će vas pokušati nasmijati?

Izumitelj ove aplikacije je dvadesetsedmogodišnji Gratsjik Adjaman iz Moskve: “Godinama sam čekao da netko izmisli nešto slično, na kraju sam to sam učinio”. Ova vrsta budilice je odlična za one kojima je zvonjava telefona ili zvuk budilice u rano jutro još uvijek trauma; pa zar nije ljepše čuti ljudski glas koji će vas pokušati nasmijati?

Adjaman je svoju ideju uspio predložiti Rusima koristeći samo svoju ušteđevinu i znanje. Tek je naknadno našao sponzora i počeo prodavati raznim tvrtkama pravo na korištenje. Jedna je tvrtka preuzela aplikaciju za svoje zaposlenike: svakog jutra se međusobno bude, a u slučaju da je netko nedostupan, budi ga snimljen šefov glas.

Rusija se proteže kroz tisuće i tisuće kilometara i većina njenih stanovnika nikada ne dobije priliku posjetiti sve njene dijelove. U posljednjih dvadeset godina broj automobila u toj državi se utrostručio, a i broj odlazaka na odmor, bilo u zemlji, bilo u inozemstvu, je u stalnom porastu. Zbog toga je Budist jedinstvena prilika da Rusi dotaknu dio njihove zemlje koji nisu ili neće nikada posjetiti. Ili da čuju glas nekoga tko živi još dalje, u nekoj drugoj državi.

Aplikacija je za sada besplatna za korisnike, potrebno je otići na stranicu budist.ru i registrirati se, upisati kada želite da vas se probudi i u to ćete vrijeme biti automatski povezani sa osobom koja se stavila na raspolaganje u to razdoblje.
Događa se da je ponuda mnogo veća od potražnje, pa tko želi sudjelovati mora se upisati mnogo ranije i ponekad biti na raspolaganju u sitne noćne sate.

(izvor: Internazionale)

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber