Basler sigurna investicija

Basler osiguranje predstavilo je osiguranje života s garantiranom dobiti pod nazivom Basler sigurna investicija. Ove police osiguranja jamče isplatu dobiti na osiguranu svotu nakon isteka ugovora.

Osigurajte sebi i svojoj obitelji sigurnu budućnost uz policu životnog osiguranja.

Usporedite cijene polica na jednom mjestu:

Uz Basler sigurnu investiciju jednokratno uplaćena premija od minimalno 1.000 EUR za 6 godina zajamčeno se uvećava za 24%.

Ovaj će osigurateljni proizvod pruža:

  • Financijsku sigurnost u slučaju nepredvidivih životnih okolnosti
  • Povećani prinos na uložena sredstva
  • Izvor sredstava za dodatnu mirovinu
  • Zajamčenu dobit

Osigurati se mogu osobe od 18 do 65 godina života. Osiguranje se ugovara na period od 6 godina, a premija se plaća jednokratno kod sklapanja osiguranja. Minimalna uplata je 1000€, dok maksimalni iznos nije limitiran.

Ponudu možete iskoristiti do 30.6.2014 ili do isteka zaliha.

Primjer 1

Imam 33 godine i nedavno sam postao otac malog Ivana. Dolaskom novog člana obitelji, moja se obitelj proširila stoga ćemo naš sadašnji stambeni prostor uskoro morati preurediti. Ne želim podizati kredit pa sam odlučio uštedjeti za adaptaciju, kako moja supruga kaže, našeg malog obiteljskog gnijezda. Idealno ulaganje na 6 godina će mi pomoći da povećam svoju sadašnju ušteđevinu i tako omogućim svojoj obitelji stan po mjeri kakav priželjkujemo.

Marko, 33 godine

Primjer 2

Odmalena obožavam talijansku kulturu i sve što ima veze s tom zemljom. Nekoliko sam puta posjetila Rim i Firenzu, a željela bih barem godinu dana bezbrižno živjeti i putovati Italijom. Odavno sam počela štedjeti, a kako nisam sklona rizičnim ulaganjima svoju ću studentsku kasicu garantirano uvećati s Basler sigurnom investicijom. Za vrijeme trajanja osiguranja posvetit ću se usavršavanju omiljenog talijanskog jezika…“

Marina, 21 godina

Za opće informacije o životnom osiguranju s garantiranom dobiti pročitajte ovaj članak.

Zaštitite sebe i svoju obitelj izborom prave police životnog osiguranja.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber