8 razloga zašto je online osiguranje najgore

Odlučili smo vam prezentirati kratku listu zašto je ono što radimo užasno i zašto nas ne biste trebali nazvati. Nikako.

8 razloga zašto je online osiguranje najgore

 1. Stranica je ljubičasta?!?!
  Prepoznatljivi smo po ljubičastoj boji još od 2012., a stranicu kompare.hr smo preplavili drugim ljubičastim motivima i napravili je čim jednostavnijom i preglednijom za korištenje.
 2. Teško je izračunati cijene
  Zapravo, u otprilike 2 minute možete: upisati podatke za izračun, usporediti ponuđene pakete i cijene, odabrati sebi najbolju opciju i kupiti policu online. Usain Bolt među stranicama za online ugovaranje usluga.
 3. Nismo povoljni
  Policu auto osiguranja možete ugovoriti već od 700 kuna – konkretan primjer za vozila snage 66kW, ZG registracije, s bonusom 50%, bez dodatnih opcija. Zvuči grozno puno, zar ne? ????????????
 4. Nudimo samo obvezno auto osiguranje
  Na stranici se može dodati pokriće osiguranje vozača i putnika u kojem god odnosu želite, a za sva ekstra pokrića o kojima smo već pisali možete se obratiti Kompare savjetnicima za osiguranje. Na račun kuće 😉 (a nisu nam strane ni telekomunikacije, struja i financije)
 5. Uzimamo ogromne provizije
  Kompareova usluga je BESPLATNA – prikazujemo cijene i pakete polica besplatno, ažuriramo ih na dnevnoj bazi za vas besplatno, savjetujemo korisnike koji nam ostave kontakt besplatno, šaljemo neobvezujuće ponude za prikazane kuće besplatno,… U cijeni police preko portala Kompare uračunata je samo premija za vozilo, a mi od krajnjeg korisnika ne dobivamo ništa. Niente, nada, nichts, nothing, ničivo! Kako mi zarađujemo onda? Osiguravajuće kuće plaćaju nam paušal po dobivenom prometu ugovorenih polica.
 6. Online kupovina nije sigurna
  Primjećujete li u polju za url gore u svom pregledniku slovo S u kratici:‘https://’? To označava da posjedujemo certifikat za sigurne online transakcije, a u općim uvjetima stranice naveli smo da ne odajemo podatke svojih korisnika trećim stranama. Fort Knox online verzija.
 7. Užasno smo spori
  E-police se generiraju u roku od 15 minuta nakon potvrde o uplati osiguravajućoj kući, a original polica dolazi na kućnu adresu unutar 2-3 dana HP ekspresom ovisno gdje živite. Kakva gnjavaža, čovjek ne mora ni iz kuće izaći. Ne mora, ne stigne,…je li uopće bitno?
 8. Prosječnom Hrvatu oduzimamo temu za žaljenje na kavi
  Hrvati spadaju u narode koji više od svega vole otići na kavu i požaliti se na sve što im se trenutno događa.
  Ma znaš što moram ovaj tjedan? Riješiti osiguranje i tehnički, a prije toga odvesti auto na servis da mi prođe tehnički. Da smo u Švici, aute bismo registrirali svakih nekoliko godina i nema zafrkancije između, a ovdje nas ganjaju svake godine uz milijun sitnih papira i potvrdi. Pa dobro jesu li oni normalni?!’*
  Kompare oduzima prosječnom Hrvatu ovu temu jer mu rješava papirologiju za osiguranje, izračunava premije i uspoređuje sve police auto osiguranja kako se Marko, Ivan, Luka i slični ne bi morali zamarati šetnjom između nekoliko poslovnica. Sorry, not sorry.

*određene riječi zamijenjene su blažom verzijom kako bismo zadržali razinu pristojnosti, koliko god psovanje na kavama bilo iz milja i u posebnom kontekstu.

Za više satiričnih komentara možete nam se obratiti putem jedne od društvenih mreža: Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ i Instagram.

A ako ste i nakon ovoga dovoljno ludi i želite nezaboravno iskustvo s auto osiguranjem, kontaktirajte naše kompare.hr savjetnike na 01/5550666 ili posjetite najljubičastiju stranicu u povijesti hrvatskih portala za usporedbu.

 

Ugovorite auto osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber