Usporedi cijene 10 auto osiguranja, odaberi najbolju policu i kupi online od kuće

Kupuj od kuće i ne plaćaj više nego što treba!

SAZNAJ VIŠE

Zašto usporediti cijene...

Sigurno ti svaka osiguravajuća kuća ili "tvoj frend u osiguranju" tvrdi da imaš najnižu cijenu, najbolje pokriće, bonuse preko 50% i još puno toga....

... ali ako svi pričaju isto kako znaš tko priča istinu? Ne troši vrijeme na uspoređivanje i čitanje sitnih slova, to je naš posao. Provjeri, ne košta te ništa.

Zašto se osigurati na Kompare

KOMPARE SAVJETNICI

 Imamo preko 40 Kompareovaca s dugogodišnjim iskustvom i znanjem. Njihov zadatak je pomoći ti u odabiru najbolje opcije za svoj novac.

ONLINE KUPOVINA 

 Osiguranje možeš platiti do 12 rata bez kamata, sigurno, brzo i jednostavno. Ako inače ne kupuješ online, možeš platiti općom uplatnicom ili pouzećem. 

BEZ SITNIH SLOVA

 Naši savjetnici imaju u malom prstu opće uvjete i sitna slova. Iskreno će ti reći koja ponuda osiguranja je najbolja za tebe.

POLICA ODMAH NA EMAIL

Kupljenu elektronsku policu dobiješ na email i vozi na tehnički. Oni znaju da si osiguran.

Pročitajte iskustva naših kupaca

Imaš pitanje?

Želiš iskren savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber