NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Uz Vatrene i kompare.hr do skoro 5000€ donacija!

Grupna faza Eura 2024 imala je svoje uspone i padove. Navijali smo jako, neumorno i nadali se najboljem. Iako ishod nije bio onaj kojem smo se nadali, iz utakmica smo izvukli nešto zaista pozitivno! Pogledajte kako smo uz naše korisnike skupili skoro 5000€ koje smo donirali u dobrotvorne svrhe!

Infografika prikazuje loptu i logo od udruge Akademija zdravog življenja

Još jedna usporedivo bolja donacija

Nakon donacije udruzi Nismo Same, odlučili smo uz pomoć naših korisnika podržati udrugu Akademija zdravog življenja.

Od svake prodane police na dane utakmica, odvojili smo 3€ od zarade i donirali udruzi. Odaziv je bio odličan, što pokazuje broj prodanih polica: 1644! Od svih polica prodanih tog dana odvojili smo dio, a sveukupno smo skupili 4932€.

Čime se bavi Akademija zdravog življenja?

Akademija zdravog življenja promiče pozitivne vrijednosti zdravog života, a uz to i promovira tjelesne aktivnosti i njene pozitivne učinke na najmlađu populaciju.

Udruga uspostavlja nove dimenzije društvene odgovornosti kroz ravnopravan i ujednačen razvoj sporta za djecu, uključujući i onu s poteškoćama u razvoju.

Tijekom posljednjih 9 godina, udruga je organizirala više od 40 turnira i događanja s obrazovnim programima, konferencijama i simpozicijma. Mnogi mladi su se već pronašli u tjelesnim aktivnostima uz pomoć Akademije zdravog življenja, a mi smo ponosni što smo imali priliku podržati ovakav projekt.

Nastavljamo podržavati dobrotvorne udruge

Kao najveći komparator osiguranja i telekom usluga na tržištu, često imamo priliku surađivati s dobrotvornim uslugama i tako pomoći i našim korisnicima i onima kojima je to najpotrebnije. Ovo je već druga velika akcija ove godine, a pripremamo i nešto novo kako bismo uz naše korisnike učinili još dobrih djela.

Bruno Fabo, naš voditelj prodaje, u ime kompare.hr podijelio je:

“Nekada nije lako odabrati koju udrugu podržati, no ovog nam je puta odluka bila jednostavna. Ususret nogometnim utakmicama, odabrali smo Akademiju zdravog življenja kako bismo pomogli najmlađima i onima s poteškoćama u razvoju da se pronađu u sportu. Sigurni smo da će naša donacija pomoći mladima u sportu te da će se što više ljudi upoznati s radom ove udruge. Kao i uvijek, kompare.hr ekipa se veseli što prije započeti s novom akcijom i još donacija!”

Upoznajte se s radom Akademije zdravog življenja, a na našoj stranici pronađite najbolje ponude auto osiguranja, zdravstvenog osiguranja i telekom usluga!

Nagradna igra
Usporedi, ugovori i osvoji auto!
Karlo König

Karlo König

Voditelj marketing odjela

Karlo je voditelj marketinga s bogatim iskustvom u startupovima, poduzetništvu i korporativnom svijetu. Pod njegovim je vodstvom kompare.hr osvježio brend, pokrenuo prve velike marketinške kampanje i prepjevao talijanski klasik u koompaare haa-er.

Karlo je voditelj marketinga s bogatim iskustvom u startupovima, poduzetništvu i korporativnom svijetu. Pod njegovim je vodstvom kompare.hr osvježio brend, pokrenuo prve velike marketinške kampanje i prepjevao talijanski klasik u koompaare haa-er.