Usporedi top pakete telefona, interneta i TV-a pa odaberi i aktiviraj najbolji za sebe

Klikni i prikazat ćemo ti najbolje ponude za trio paket vodećih telekom operatora. Na tebi je samo da odabereš koji ti najviše odgovara, a sve ostalo će odraditi Kompareovci.

SAZNAJ VIŠE

Priču znaš, baš svi operatori imaju najbolje ponude...

... Ali samo jedna je najbolja za tebe! Naš posao je da ti je pronađemo. Pusti nas da usporedimo 50 različitih ponuda za tebe i pročitamo sva sitna slova. To radimo svakodnevno i u tome smo najbolji.

Možda ti za istu količinu novca možemo osigurati bolju uslugu ili istu uslugu za manje novca. Od nas ćeš dobiti objektivan savjet i mogućnost da uslugu aktiviraš samo jednim pozivom.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Aktiviraj paket na Kompare...

STRUČAN I ISKREN SAVJET

Naši savjetnici imaju prethodno iskustvo u telekom industriji, znaju sve detalje o infrastrukturi, a stvarnu brzinu interneta za svakog operatora mogu provjeriti u 2 minute.

OBJEKTIVNO I BESPLATNO

Ne preferiramo nijednog ponuđača, a sitna slova mrzimo jednako koliko i ti. Naša usluga je za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo telekom operatorima za svaki sklopljeni ugovor.

BRZA AKTIVACIJA USLUGE

Nema čekanja na javljanje operatera, uvijek komuniciraš s istom osobom bilo e-mailom ili telefonski. Tvoj savjetnik ti je na raspolaganju za sva pitanja i nakon što aktiviraš uslugu.

Pročitaj iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 navečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber