WIENER AKCIJA ZAVRŠENA: 30% popusta na dopunsko zdravstveno

Wiener dopunsko zdravstveno osiguranje slavi svoj treći rođendan. Kako bi slavlje bilo potpuno, Wiener vam daruje 30 % popusta na program Dopunsko CLASSIC.

wiener

Rođendanska akcija traje od 11. do 17. studenoga. Tako osiguranike između 18 i 39 godina čeka mjesečna premija od 31,50 kuna. Osiguranike između 40 i 59 godina čeka mjesečna premija od 44,10 kuna.

Popusti vrijede za sva novougovorena osiguranja

Ovi se popusti odnose na prvu godinu osiguranja i vrijede za sva novougovorena osiguranja za vrijeme trajanja Wienerove rođendanske akcije. Popusti vrijede i za novougovorena osiguranja s odgodom početka osiguranja od 6 mjeseci uz uplatu prve rate premije.

Wiener dopunsko zdravstveno osiguranje se sklapa do otkaza, a nakon isteka prve godine police, u drugoj i narednim godinama trajanja police osiguranja premija će se obračunavati prema važećem premijskom sustavu.

U 3 godine Wiener došao do 25 000 zadovoljnih korisnika

Osim niže premije u prvoj godini, mogućnosti ugovaranja osiguranja s odgodom do 6 mjeseci, osiguranike očekuje još dodatnih pogodnosti. Jedna od njih je i kartica koja vam služi kao sredstvo izravnog plaćanja.

U tri godine otkako nudi policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, u Wiener osiguranje steklo je povjerenje više od 25 000 zadovoljnih korisnika. Osim toga, Wiener osiguranje ostvarilo je suradnju s više od 6000 ustanova na području Hrvatske. Budite jedan od zadovoljnih korisnika i iskoristite odličnu rođendansku akcijsku ponudu.

Ugovori Weiner dopunsko osiguranje →