WIENER AKCIJA ZAVRŠENA: 30% popusta na dopunsko zdravstveno

Wiener dopunsko zdravstveno osiguranje slavi svoj treći rođendan. Kako bi slavlje bilo potpuno, Wiener vam daruje 30 % popusta na program Dopunsko CLASSIC.

wiener

Rođendanska akcija traje od 11. do 17. studenoga. Tako osiguranike između 18 i 39 godina čeka mjesečna premija od 31,50 kuna. Osiguranike između 40 i 59 godina čeka mjesečna premija od 44,10 kuna.

Popusti vrijede za sva novougovorena osiguranja

Ovi se popusti odnose na prvu godinu osiguranja i vrijede za sva novougovorena osiguranja za vrijeme trajanja Wienerove rođendanske akcije. Popusti vrijede i za novougovorena osiguranja s odgodom početka osiguranja od 6 mjeseci uz uplatu prve rate premije.

Wiener dopunsko zdravstveno osiguranje se sklapa do otkaza, a nakon isteka prve godine police, u drugoj i narednim godinama trajanja police osiguranja premija će se obračunavati prema važećem premijskom sustavu.

U 3 godine Wiener došao do 25 000 zadovoljnih korisnika

Osim niže premije u prvoj godini, mogućnosti ugovaranja osiguranja s odgodom do 6 mjeseci, osiguranike očekuje još dodatnih pogodnosti. Jedna od njih je i kartica koja vam služi kao sredstvo izravnog plaćanja.

U tri godine otkako nudi policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, u Wiener osiguranje steklo je povjerenje više od 25 000 zadovoljnih korisnika. Osim toga, Wiener osiguranje ostvarilo je suradnju s više od 6000 ustanova na području Hrvatske. Budite jedan od zadovoljnih korisnika i iskoristite odličnu rođendansku akcijsku ponudu.

Ugovori Weiner dopunsko osiguranje → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber