WIENER AKCIJA ZAVRŠENA: 30% popusta na dopunsko zdravstveno

Wiener dopunsko zdravstveno osiguranje slavi svoj treći rođendan. Kako bi slavlje bilo potpuno, Wiener vam daruje 30 % popusta na program Dopunsko CLASSIC.

wiener

Rođendanska akcija traje od 11. do 17. studenoga. Tako osiguranike između 18 i 39 godina čeka mjesečna premija od 31,50 kuna. Osiguranike između 40 i 59 godina čeka mjesečna premija od 44,10 kuna.

Popusti vrijede za sva novougovorena osiguranja

Ovi se popusti odnose na prvu godinu osiguranja i vrijede za sva novougovorena osiguranja za vrijeme trajanja Wienerove rođendanske akcije. Popusti vrijede i za novougovorena osiguranja s odgodom početka osiguranja od 6 mjeseci uz uplatu prve rate premije.

Wiener dopunsko zdravstveno osiguranje se sklapa do otkaza, a nakon isteka prve godine police, u drugoj i narednim godinama trajanja police osiguranja premija će se obračunavati prema važećem premijskom sustavu.

U 3 godine Wiener došao do 25 000 zadovoljnih korisnika

Osim niže premije u prvoj godini, mogućnosti ugovaranja osiguranja s odgodom do 6 mjeseci, osiguranike očekuje još dodatnih pogodnosti. Jedna od njih je i kartica koja vam služi kao sredstvo izravnog plaćanja.

U tri godine otkako nudi policu dopunskog zdravstvenog osiguranja, u Wiener osiguranje steklo je povjerenje više od 25 000 zadovoljnih korisnika. Osim toga, Wiener osiguranje ostvarilo je suradnju s više od 6000 ustanova na području Hrvatske. Budite jedan od zadovoljnih korisnika i iskoristite odličnu rođendansku akcijsku ponudu.

Ugovori Weiner dopunsko osiguranje → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber