Wiener akcija: Police dopunskog za 25 kn mjesečno

S ciljem podizanja svijesti o značaju zdravstvenog osiguranja, Wiener osiguranje od 1. srpnja nudi niže cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja. Akcija vrijedi za osobe stare od 18 do 29 godina, a trajat će sve do kraja rujna.

Cijena police dopunskog zdravstvenog osiguranja u ovoj akciji iznosi samo 25 kuna mjesečno tijekom prve godine osiguranja, a onda se penje na i dalje vrlo povoljnih 45 kuna mjesečno.

U prvoj godini ušteda 540 kuna

Akcija je namijenjena osobama koje su upravo izašle iz obrazovnog sustava. Dakle, onima koji su završili srednju školu ili fakultet.

Vlasnici svjedodžbi, odnosno diploma, automatski gube pravo na besplatno osiguranje putem Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Žele li zadržati dopunsko zdravstveno osiguranje kod HZZO-a, moraju plaćati 70 kuna mjesečno, pa uz pomoć akcije Wiener osiguranja mogu značajno uštedjeti.

Samo tijekom prve godine osiguranja, ušteda iznosi 540 kuna, te dodatnih 300 kuna svake sljedeće godine.

Razina prava ostaje jednaka

Da stvar bude još bolja, uz dopunsko osiguranje ugovoreno u Wieneru, osiguranik ne gubi niti jedno pravo koje bi uživao u HZZO-u. Razina zaštite i prava ostaje jednaka kao i tijekom školovanja kada mu je vrijedilo HZZO dopunsko osiguranje.

Vrijedi napomenuti i da iskaznica Wiener osiguranja vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama, dakle nije ograničena samo na neke od njih. Trajanje osiguranja je neograničeno, a može se ugovoriti na najmanje dvije godine.

Ugovorite danas, koristite za 6 mjeseci

U Wiener osiguranju ističu još jednu prednost, a to je ugovaranje police s odgodom početka osiguranja do šest mjeseci.

Drugim riječima, policu možete ugovoriti po akcijskim cijenama sada, a početi je koristiti tek kasnije. Primjerice, možete je ugovoriti 15. srpnja, a kao početak osiguranja odabrati 15. prosinac ove godine.

U tom slučaju, 15. srpnja platit ćete prvu ratu od 25 kuna, a ostatak nastaviti plaćati tek od 15. prosinca, kada će vam policu ujedno i postati važeća.

Ugovori Weiner dopunsko osiguranje → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber