Wiener akcija: Police dopunskog za 25 kn mjesečno

S ciljem podizanja svijesti o značaju zdravstvenog osiguranja, Wiener osiguranje od 1. srpnja nudi niže cijene dopunskog zdravstvenog osiguranja. Akcija vrijedi za osobe stare od 18 do 29 godina, a trajat će sve do kraja rujna.

Cijena police dopunskog zdravstvenog osiguranja u ovoj akciji iznosi samo 25 kuna mjesečno tijekom prve godine osiguranja, a onda se penje na i dalje vrlo povoljnih 45 kuna mjesečno.

U prvoj godini ušteda 540 kuna

Akcija je namijenjena osobama koje su upravo izašle iz obrazovnog sustava. Dakle, onima koji su završili srednju školu ili fakultet.

Vlasnici svjedodžbi, odnosno diploma, automatski gube pravo na besplatno osiguranje putem Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Žele li zadržati dopunsko zdravstveno osiguranje kod HZZO-a, moraju plaćati 70 kuna mjesečno, pa uz pomoć akcije Wiener osiguranja mogu značajno uštedjeti.

Samo tijekom prve godine osiguranja, ušteda iznosi 540 kuna, te dodatnih 300 kuna svake sljedeće godine.

Razina prava ostaje jednaka

Da stvar bude još bolja, uz dopunsko osiguranje ugovoreno u Wieneru, osiguranik ne gubi niti jedno pravo koje bi uživao u HZZO-u. Razina zaštite i prava ostaje jednaka kao i tijekom školovanja kada mu je vrijedilo HZZO dopunsko osiguranje.

Vrijedi napomenuti i da iskaznica Wiener osiguranja vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama, dakle nije ograničena samo na neke od njih. Trajanje osiguranja je neograničeno, a može se ugovoriti na najmanje dvije godine.

Ugovorite danas, koristite za 6 mjeseci

U Wiener osiguranju ističu još jednu prednost, a to je ugovaranje police s odgodom početka osiguranja do šest mjeseci.

Drugim riječima, policu možete ugovoriti po akcijskim cijenama sada, a početi je koristiti tek kasnije. Primjerice, možete je ugovoriti 15. srpnja, a kao početak osiguranja odabrati 15. prosinac ove godine.

U tom slučaju, 15. srpnja platit ćete prvu ratu od 25 kuna, a ostatak nastaviti plaćati tek od 15. prosinca, kada će vam policu ujedno i postati važeća.

Ugovori Weiner dopunsko osiguranje → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber