WAZE: Zašto više nećete sjesti za volan bez ove aplikacije

Iz dana u dan digitalizira se sve veći dio naše svakodnevice, a na red je došlo čak i blicanje, tradicionalan način komunikacije između vozača koji se najčešće koristi kao upozorenje na policijsku patrolu skrivenu u obližnjem šumarku.

Izbjegnite prometne čepove

Waze nudi intuitivno i brzo sučelje te niz standardnih opcija poput izbjegavanja dionica ceste u režimu naplate, upozorenja za prebrzu vožnju, prometnih čepova i hrvatskog glasa za navigaciju. Ipak, njegovu najveću vrijednost predstavljaju korisnici i njihovi unosi.

Oprostite, gdje mogu parkirati?

Umjesto da putujete točno do željene adrese, Waze će vam ponuditi najbliže parkiralište, odnosno ono parkiralište koje u tome dijelu grada preporučuje najveći dio zajednice. Zahvaljujući Google Mapsu, imat ćete nevjerojatno širok izbor benzinskih postaja, kafića, restorana, trgovina, ljekarni, bolnica, hotela i prenoćišta, pa čak i parkova koje možete posjetiti tijekom putovanja.

Jednom kada odaberete odredišnu točku, možete dodavati neograničen broj dodatnih stajališta. Waze će vam javiti jesu li vam usput. A ako nisu, doznat ćete koliko ćete vremena izgubiti kada skrenete s puta.

Ne idi tamo, radovi na cesti

Usred putovanja naletjeli ste na radove na cesti? Čekanje da prijenosni semafor iz crvenog prijeđe u zeleno skratit ćete tako što ćete samo u dva klika obavijestiti zajednicu o radovima.

Robin Hood za volanom

Ako vozeći se primijetite u šumarku skrivenu policijsku patrolu ili radarsku kontrolu brzine, sa samo dva klika pretvorit ćete se u lokalnog Robina Hooda koji će upozoriti vozače na predstavnike državnog aparata.

A ako vozite brže od ograničenja, Waze će vas o policijskoj patroli obavijestiti pravovremeno. Odnosno, taman dovoljno da polako spustite brzinu ispod ograničenja.

S obzirom na to da je Waze besplatna aplikacija, plaćat ćete samo podatke koje će vam pojesti internet. Investicija će vam se debelo isplatiti već prvi puta kada dobijete obavijest o policijskoj patroli, što nećete dugo čekati.

Uspori, policija!

Ograničenja brzine u Hrvatskoj često dosta nisko postavljena, a policija ima običaj postavljati zasjede upravo na takvim pozicijama. Primjerice, ako se na jednom dijelu ceste brzina privremeno uspori zbog radova, a nitko to ograničenje ne ukine nakon što radovi završe, vozači će ga se vrlo teško pridržavati.

Naravno, mi apsolutno ne preporučujemo vožnju iznad ograničenja, niti bilo kakav drugi oblik kršenja prometnih i inih propisa. S druge strane, vjerujemo u vrijednost informacije, dijeljenje i zajednicu.

I za kraj, nije zgorega napomenuti da biste trebali biti pažljivi ako putujete izvan država Europske unije, primjerice u BiH ili Srbiju, gdje nema roaminga pa su cijene interneta zastrašujuće visoke.

Usporedite osiguranja, kupite online i uštedite. Kliknite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber