Vigo osiguranje motora: Nove mogućnosti za sigurnije uživanje

Vigo osiguranje koje odnedavno na našem tržištu nudi Sava osiguranje potpuno je novi proizvod koji će vam omogućiti stalni nadzor motocikla. Za Vigo osiguranje do kraja godine traje promotivna akcija s popustom od čak 30 posto.

Uz klasične i svima poznate usluge osiguranja, Vigo nudi nove mogućnosti. Tako u svakom trenutku možete pregledati i prisjetiti se svih svojih vožnji.

Osim toga, u slučaju nesreće osiguranik dobiva obavijest preko aplikacije, točnije dobiva pitanje je li mu potrebna pomoć ili ne. Ako osiguranik ne odgovori u roku od 30 sekundi, dobiva poziv od call centra s istim pitanjem. U slučaju da se ni tada ne javi, šalje se hitna pomoć na njegovu lokaciju. Ako aplikacija slučajno ne radi, osiguraniku se šalje sms i postupak je isti.

Samostalno pokriće

Sve je to moguće zbog telemetrijskog uređaja Vigoboxa, koji se vrlo jednostavno postavlja na motocikl. Dolazi s četverogodišnjim jamstvom i nakon isteka osiguranja, koje se ugovara na najmanje dvije godine, ostaje u vašem trajnom vlasništvu.

Osiguranje je moguće ugovoriti za motocikle od 50 ccm i više ili za motocikle snage elektromotora veće od 4 kW. Može se ugovoriti kao samostalno pokriće nevezano za početak police obveznog osiguranja. Usto, ugovaranje Vigo osiguranja nije uvjetovano sklapanjem police obveznog osiguranja u Sava osiguranju.

Vrijedi za područje čitave Europe

Vigo osiguranje ugovara fizička osoba, pri čemu je osiguranje motocikla vezano uz kontaktni broj osiguranika. Ako je riječ o leasingu, osiguranje se veže uz kontaktni broj korisnika. Vrijedi za čitavo geografsko područje Europe, a ne samo za područje EU.

Inače, Vigo osiguranje nije moguće ugovoriti za motocikle koji se daju u najam (rent-a-car), oldtimere, motocikle koji se koriste za testne vožnje te one koji se koriste za auto škole.

Što pokriva polica Vigo osiguranja?

Prometnu nesreću – sudar, udar, prevrtanje, otklizavanje, pad u provaliju, odnosno bilo koji događaj zbog kojeg je osiguraniku potrebna pomoć. Bitno je napomenuti kako Vigo osiguranje ne pokriva štetu na motociklu, osim u slučaju krađe.

Požar – vatra koja nastaje unutar kontroliranog ognjišta ili vatra koja se s tog mjesta proširila. Inače, nije pokrivena šteta od požara nastalog kao posljedica prometne nesreće.

Krađu – iznenadno udaljavanje motocikla od lokacije osiguranikova mobilnog telefona. Pokriće vrijedi i za štetu zbog krađe sastavnih dijelova motocikla i ostalih dijelova koji su predmet osiguranja, ali samo ako su u trenutku krađe pričvršćeni na motocikl.

Kako početi koristiti Vigo osiguranje:

1. Ugovorite Vigo osiguranje putem Kompare.hr

2. Instalirajte aplikaciju na mobitel

3. Namjestite Vigobox na motor

4. Krenite u sigurnu vožnju 24/7

Kako instalirati Vigobox

Vigobox se postavlja na akumulator motocikla preko kojeg se ujedno i puni baterija uređaja. Kada se baterija isprazni, aplikacija upozorava korisnika da treba pokrenuti motor kako bi se baterija napunila.

Vigobox je mali potrošač pa ne može isprazniti akumulator. Sama instalacija traje oko 5 minuta.

Kako aplikacija prepoznaje krađu

Vigobox prilikom pokretanja motocikla provjerava je li u blizini telefon vlasnika (moraju biti uključeni mobilni podaci i bluetooth). Ako prepozna telefon, uređaj autorizira pomicanje.

Međutim, ako telefon korisnika nije u blizini, Vigobox će aktivirati stanje krađe i o tome obavijestiti korisnika putem mobilne aplikacije.

U slučaju da nemate uključene mobilne podatke, dobit ćete i SMS poruku s upozorenjem da isključite stanje krađe u aplikaciji.

Cijena Vigo osiguranja

Cijena osiguranja Vigo asistencije određuje se temeljem starosti motocikla i novonabavne vrijednosti u kunama. Za izračun cijene osiguranja od požara i krađe  koristi se i odnos između mase motocikla i snage motora izražene u kg/kW. Premija je godišnja i u fiksnom iznosu.

Primjeri (uključuju 30% promotivnog popusta)

HONDA CBF600:

godište: 2008

težina: 197 kg

obujam: 600 ccm

snaga: 56 kw

vrijednost: 55.592 kn

godišnja premija: 714,52 kn

YAMAHA TRACER 900:

godište: 2016

težina: 210 kg

obujam: 847 ccm

snaga: 84,6 kw

vrijednost: 77.829 kn

godišnja premija: 1.198,10 kn

Ugovorite Vigo osiguranje motocikla →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber