Uz MESHtar zaboravite na brige sa slabim Wi-Fi signalom

Imate li problema s Wi-Fi signalom, možete ga riješiti na dva načina. Jedan je pomoću klasičnog pojačivača signala, a drugi pomoću pojačivača MESHtar.

MESHtar pojačivač signala

Klasični pojačivači znaju biti „svojeglavi“

Klasični pojačivači signala obavljaju svoj posao, ali znaju biti i „svojeglavi”. Funkcioniraju tako da pojačavaju signal modema zbog čega ih je najbolje priključiti na struju negdje na sredinu – između modema i mjesta na kojem želite kvalitetan signal.

Živite li u većoj kući, trebat će vam više pojačivača signala i svaki ćete morati konfigurirati kako bi obavljao svoju zadaću.

MESHtar radi na drugačijem principu

Osim što pronalazak takvog mjesta nije uvijek jednostavan, do problema zna doći i kada modem ostane bez internetskog signala. Kada se signal vrati, pojačivač signala jednostavno ostane „zbunjen” pa je i njega potrebno restartati. U gorem slučaju potrebno ga je i ponovno konfigurirati.

MESHtar pak radi na drugačijem principu. Upravo to omogućuje nekoliko iznimno važnih prednosti među kojima je najvažnija ta da nema prekida veze.

MESHtar funkcionira sa svim operaterima

Nadalje, uz MESHtar Wi-Fi signal dopire do svakog, pa i najudaljenijeg kutka doma, a da pritom ne gubi snagu. Povezuje se automatski, a uređaji su unaprijed prilagođeni tako da usluga funkcionira čim se oni uključe u struju.

Instalacija je, dakle, vrlo jednostavna. Usto, ne morate brinuti kod kojeg ste operatera jer je uređaj kompatibilan sa svim modemima i funkcionira sa svim operaterima.

Uređaj je idealan za stan s više etaža

Uz pokrivenost prostora, MESHtar nudi kreiranje odvojenih mreža i zaštitu za djecu.

Zbog navedenih karakteristika, MESHtar je čest izbor kod korisnika koji imaju dom na više etaža. Umjesto da se uzimaju internet paketi za svaku etažu zasebno, dovoljan je jedan paket i MESHtar.

Cijena MESHtra ovisi o kvadraturi

Vrijedi napomenuti i da MESHtar dolazi u tri različite veličine koje ovise upravo o kvadraturi vašeg doma. Primjera radi, za stan ili kuću veličine do 90 četvornih metara cijena je 49 kuna.

Dodatna prednost je i u tome što Iskon uređaj daje u najam. Samim time, Iskon brine o održavanju uređaja za vrijeme korištenja. MESHtar se iznajmljuje bez ugovorne obveze, a mi vam možemo pružiti sve dodatne informacije i odgovoriti na vaša pitanja i pomoći.

Odlučite li se za MESHtar, možete ga ugovoriti preko nas. Za više informacija javite nam se na 01/555-0666 ili na e-mail telekom@kompare.hr.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber