Telekom usluge i koronavirus: Više gigabajta i besplatni TV programi

Hrvatski telekomi uključili su se u bitku protiv pandemije, koju je pokrenuo koronavirus, vlastitim akcijskim planom koji uključuje dodatni podatkovni promet i besplatno praćenje škole na daljinu.

koronavirus telekomi

Odgovorno ponašanje jedan je od najboljih načina za sprječavanje širenja „korone“, odnosno virusa Covid-19 (koronavirus). Svedite socijalne kontakte na minimum i vrijeme doma nastojte iskoristiti što je bolje moguće.

Telekomi brinu za svoje korisnike

Bez obzira radite li, učite li s klincima ili se jednostavno zabavljate na daljinu, u vrijeme stalnog boravka doma svakako trošite više interneta. Baš zbog toga hrvatski telekom operateri su se pobrinuli da vrijeme karantene za vas prođe što bezbolnije. Evo što koji nudi.

Iskon daje dodatnih 15 giga prometa

Korisnici Iskon.Mobile paketa mogu računati na dodatnih 15 GB prometa. Bitno je istaknuti i da imaju besplatnu uslugu Snimalice za HRT3 i Sportsku TV, kanalima na kojima se odvija nastava na daljinu.

Uz Snimalicu učenici se mogu ponovno prisjetiti lekcija. One lekcije koje su pak propustili u originalnom terminu, mogu pogledati kada im to odgovara. Također, nastava na daljinu besplatna je ako joj se pristupa preko mobitela.

Snimalica i još gigabajta stižu iz HT-a

Hrvatski telekom svim postpaid korisnicima poklanja dodatnih 15 gigabajta internetskog prometa. Na dodatnih 15 GB prometa mogu računati i korisnici Hibridnih tarifa. Gratis prometom od 2 GB HT će počastiti i prepaid korisnike.

Korisnici koji nemaju Snimalicu, mogu je koristiti bez naknade na određenim kanalima. Snimalica 10 i TVoY dostupni su za prva četiri programa HRT-a, Sportsku TV i programe RTL-a (RTL1, RTL2, Doma TV, Living, Kockica, Adria, Crime, Passion).

Besplatan pristup CARNET-u kod Tele2

Tele2 korisnici dobivaju besplatan pristup na CARNET-ovu mrežu na kojoj se nalazi sadržaj za nastavu na daljinu. Usluga je dostupna pretplatnicima, ali i korisnicima bonova te kućnog interneta.

Kako su pojasnili iz Tele2, taj je sadržaj do sada bio besplatan samo za učenike u sklopu reforme „Škola za život“. Pravo na besplatan pristup putem Tele2 mobilne mreže imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj s elektroničkim identitetom u CARNetovom sustavu AAI@EduHr.

A1 daje besplatne dječje programe

Za ugodniji boravak kod kuće, A1 je svim korisnicima TV usluge omogućio besplatno gledanje svih kanala namijenjenih djeci. Riječ je o ukupno 14 dječjih kanala među kojima su i inače Nickelodeon, RTL Kockica, Mini TV, CartoonNetwork, Boomerang i Nick Jr. na hrvatskom jeziku.

Sada su dodani Baby TV, Nick Jr. na engleskom jeziku, Pickaboo, Duck TV, JimJam, TIJI, KiKa i Vavoom te Da Vinci Learning.

A1 je svojim korisnicima ovo vrijeme dok hara koronavirus odlučio olakšati pomoću besplatnog podatkovnog prometa. Naime, privatni i poslovni korisnici pretplatničkih tarifa mogu kroz svoju MojA1 aplikaciju aktivirati besplatnu opciju A1 Poklon 20 GB prometa na sedam dana.

Optima časti filmoljupce

Korisnici Optima TV-a do kraja travnja bez naknade mogu uživati u CineStar TV Premiere 1 i 2 te CineStar TV Fantasy kanalu. Usto, filmoljupcima je omogućeno posuđivanje do 10 besplatnih filmova tjedno.

Korisnici Optima paketa već imaju uključenu besplatnu Snimalicu. Međutim, ona će u narednom razdoblju biti dodatno proširena. Nastavni program na HRT 3 i Sportskoj televiziji može se snimati, premotavati, pauzirati i gledati do 3 dana unatrag.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber