5 razloga zašto ugovoriti telekom usluge na kompare.hr

telekom-trio-paketiU potrazi ste za idealnim paketom telefona, interneta i TV-a? Zamislite samo koliko bi vam vremena trebalo da kontaktirate sve operatere na tržištu, dobijete ponude, usporedite ih u detalje i tek onda donesete odluku o tome što je za vas najisplativije.

Radije to vrijeme utrošite na nešto drugo, a nama prepustite traženje i usporedbe.

Našim ljubaznim operaterima pojasnite sve što želite u telekom trio paketu, a mi ćemo za vas usporediti ponude svih ponuđača. Što nas razlikuje od ostalih? Zašto je dobro ugovoriti usluge na kompare.hr?

1. Cijenimo individualan pristup

Na kompare.hr uvijek individualno pristupamo svakom korisniku. Pakete uspoređujemo prema kriterijima koji su vama bitni: cijena, brzina interneta, željeni TV programi, besplatne minute te dostupnost usluge. 

Nakon toga slijedi tehnička provjera dostupnosti za sve ponuđače, tako da znate stvarnu brzinu interneta koju možete imati.

2. Znamo za sve akcije koje su u tijeku

Mi znamo za sve aktualne akcije teleoperatera, čak i one koje ne dobijete mailom ili za njih ne čujete u medijima. Rado ćemo vas obavijestiti ako trenutno imate priliku ugovoriti paket u kojem se ne naplaćuje uspostava poziva ili su u ponudu uvršteni novi TV programi. 

3. Odgovaramo na tehnička pitanja bez preusmjeravanja

Možda ste navikli da vas operateri, kad imate pitanja o tehničkim stvarima, preusmjeravaju na druge službe. Ponekad dobijete informaciju koju tražite, no često čekanje zna potrajati. Naši kolege odgovaraju na tehnička pitanja iz aspekta cijelog tržišta. Savjetnik na telefonu je educirana osoba s dugogodišnjim iskustvom rada u sektoru telekomunikacija. Zna situaciju ‘s terena’ i ponudit će vam kvalitetne i stručne informacije.

4. Sve informacije imate na jednom mjestu

Iz udobnosti doma, možete brzo usporediti sve ponude i opcije čak osam operatera. Postupak je jednostavan. Upišite svoju adresu i mi ćemo provjeriti dostupnost i ponude koje nude Hrvatski Telekom, Bnet, Iskon, VIP, H1 telekom, Optima telekom, Amis i Terrakom. Nakon što se odlučite za paket koji vam odgovara, za potpisivanje ugovora ne morate odlaziti u poslovnice. Sve možete obaviti od kuće.

5. Uvijek komunicirate s istom osobom

Kad god nam se javite s nekim pitanjem ili problemom, razgovarate s istom osobom koja zna sve što ste se dogovorili u prethodnom razgovoru. Zamislite, imate osobu koja će sve riješiti umjesto vas! Zvanje, slanje mailova, uspoređivanje paketa.

 

Nataša Biočić, savjetnica za telekomunikacije:

“Nije mi u interesu prodaja pod svaku cijenu, već zadovoljstvo klijenta: ne mogu stranci obećati nešto za što imam i trunku sumnje da tako neće funkcionirati u praksi.”

 

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga – online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber