Tele2 diktira novi prodajni trend

Trenutno 800.000 građana koristi usluge Tele2, a dugoročni plan je povećati broj korisnika na milijun, stoga u Tele2 mijenjaju način prodaje usluga. U četvrtak je u Zagrebu predstavljena izmjenjena ponuda za takozvanu šokantnu tarifu.

Ponuda uključuje all-in-one pakete mobilnih usluga i smartphonea. Jeftinija opcija, ona za 99 kn mjesečno uključuje 1GB prometa te izbor jednog do dva nova modela mobitela HTC Desire 200 ili LG Optimus L4 II. Druga stoji 199 kn mjesečno i uključuje 1500 minuta razgovora prema drugim mrežama, neograničene pozive unutar Tele2 mreže, neograničene SMS – ove i 1GB  podataka te Galaxy Note jedinicu.

Prije 3 mjeseca,  predstavljena je prva šokantna ponuda koja je polučila odlične rezultate, stoga Tele2 nastavlja s takvim prodajnim pristupom. Ponuda je namjenjena kako privatnim tako i poslovnim korisnicima, no u pripremi je nova atraktivna ponuda specifično za poslovne korisnike.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber