Telekom akcije pred istekom

Za sve one koji tijekom prosinca nisu iskoristili akcije i pogodnosti telekom operatera,  kompare.hr donosi pregled trenutno važećih telekom akcija. Uvidom u ponude svih operatera, izdvajamo ponude Iskona, K3 telekoma i Optime:

Iskon
Svi korisnici koji odaberu Iskon.TRIO Special paket biraju između sljedeće dvije pogodnosti:
  • 50 % popusta prva 3 mjeseca ili
  • Tablet Vivax TPC za 39 kuna
Navedeni popust ili tablet ostvaruje se potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca i vrijedi samo za online prijave. Akcija vrijedi do isteka zaliha.
K3 Telekom
K3 Telekom nudi akciju za najbržih 300 pretplatnika. Novi pretplatnici koji sklope ugovor na 24 mjeseca prvih 12 mjeseci ostvaruju popust od 50% na mjesečnu pretplatu.
Optima
Optima nudi akciju za O2 i O3 pakete. Svi korisnici koji potpišu ugovor na 24 mjeseca ostvaruju popust na mjesečnu naknadu 12 mjeseci ili 24 mjeseca. Akcija traje do 31.siječnja 2014.
Pratite ponude i cijene svih ponuđača telekomunikacijskih usluga na portalu kompare.hr i uštedite odabirom najpovoljnije ponude.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber