Telekom akcije pred istekom

Za sve one koji tijekom prosinca nisu iskoristili akcije i pogodnosti telekom operatera,  kompare.hr donosi pregled trenutno važećih telekom akcija. Uvidom u ponude svih operatera, izdvajamo ponude Iskona, K3 telekoma i Optime:

Iskon
Svi korisnici koji odaberu Iskon.TRIO Special paket biraju između sljedeće dvije pogodnosti:
  • 50 % popusta prva 3 mjeseca ili
  • Tablet Vivax TPC za 39 kuna
Navedeni popust ili tablet ostvaruje se potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca i vrijedi samo za online prijave. Akcija vrijedi do isteka zaliha.
K3 Telekom
K3 Telekom nudi akciju za najbržih 300 pretplatnika. Novi pretplatnici koji sklope ugovor na 24 mjeseca prvih 12 mjeseci ostvaruju popust od 50% na mjesečnu pretplatu.
Optima
Optima nudi akciju za O2 i O3 pakete. Svi korisnici koji potpišu ugovor na 24 mjeseca ostvaruju popust na mjesečnu naknadu 12 mjeseci ili 24 mjeseca. Akcija traje do 31.siječnja 2014.
Pratite ponude i cijene svih ponuđača telekomunikacijskih usluga na portalu kompare.hr i uštedite odabirom najpovoljnije ponude.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber