Što nude police dopunskog zdravstvenog osiguranja

Jedne osiguravajuće kuće uz police dopunskog nude neograničenu količinu lijekova s B liste, druge po dvije kutije pojedinog lijeka s B liste. Jedne nude uslugu kućne njege, a druge dnevnu bolničku naknadu. Također, kod nekih kuća kartica je sredstvo plaćanja u potpunosti, a kod drugih je pak kartica djelomično sredstvo plaćanja. Kako odabrati točno ono što vam treba bez straha da ćete se naći u situaciji u kojoj ćete čuti neugodnu rečenicu: „Ali, to vaše osiguranje ne pokriva“?

usporedba-osiguranja 01

Usporedite koja sve dodatna pokrića dolaze uz police dopunskog zdravstvenog osiguranja u različitim osiguravajućim kućama i odaberite najbolju kombinaciju za sebe. U nastavku je prikaz cijena za osobe između 18 i 40 godina koje se kreću od 40 do 85 kuna mjesečno.

Adriatic Slovenia d.d.

Ova kuća nudi najpovoljniju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja po cijeni od 40 kuna mjesečno. Za te ćete novce dobiti participaciju u obveznom zdravstvu uz franšizu od 40 kuna. To znači da ćete trošak u zdravstvenoj ustanovi od 100 kuna vi platiti 40, dok će vam osiguravajuća kuća refundirati 60 kuna. S policom AS-a plaćanje iskaznicom nije moguće.

Generali osiguranje d.d.

Plaćanje iskaznicom moguće je samo u ugovornim zdravstvenim ustanovama, a mjesečna naknada iznosi 63 kune. U tu cijenu uključena je neograničena količina lijekova s B liste, kao i pravo na 15% premije. Što to znači?

Recimo, ako u godini dana niste nijednom bili kod liječnika, niste kupovali lijekove s B liste i niste nikako “načeli” svoju policu, Generali osiguranje će vam vratiti 15% od iznosa koji ste uplaćivali (u 12 mjeseci uplatit ćete 756 kuna pa 15% premije iznosi 113,40 kuna). Možete ga uzeti, a možete i tražiti da vam se taj iznos prebaci za iduću godinu osiguranja.

Za dodatnih 8 kn mjesečno možete u policu uključiti pravo na dnevnu bolničku naknadu ili kućnu njegu.

UNIQA osiguranje d.d.

Baš kao i s Generali osiguranjem, plaćanje iskaznicom moguće je samo u ugovornim zdravstvenim ustanovama. Za 65 kuna mjesečno osiguranici ostvaruju pravo na lijekove s B liste u vrijednosti do 1.200 kuna godišnje te pravo na drugo liječničko mišljenje.

Osim toga, UNIQA je započela s novitetom na hrvatskom tržištu osiguranja tako što je u svoju ponudu uvela prvo dopunsko zdravstveno osiguranje za djecu za koje je mjesečno potrebno izdvojiti 125 kuna.

Wiener osiguranje VIG d.d.

Za isti mjesečni iznos kao u UNIQA osiguranju (65 kuna), u Wieneru osiguranici imaju pravo na lijekove s B liste u vrijednosti do 1.000 kuna godišnje, s tim da je iskaznica direktno sredstvo plaćanja. Za dodatnih 12 kn mjesečno moguće je u policu uključiti i pravo na dnevnu bolničku naknadu.

usporedba-osiguranja 02

Triglav osiguranje d.d.

Za 70 kuna mjesečno Triglav police dopunskog nude neograničenu količinu lijekova s B liste, a plaćanje iskaznicom moguće je samo u ugovornim zdravstvenim ustanovama.

Croatia osiguranje d.d.

Kao i u Triglav osiguranju, i u Croatia osiguranju mjesečna naknada iznosi 70 kuna. Za taj će iznos biti pokrivene 2 kutije pojedinog lijeka s B liste. Recimo, ako koristite 5 lijekova s B liste, od svakog lijeka možete dobiti po dvije kutije besplatno. Dakle, ukupno 10 kutija besplatno. Osim toga, s Croatia osiguranje omogućuje svojim korisnicima korištenje iskaznice kao direktnoga sredstva plaćanja.

Merkur osiguranje d.d.

Potrebno je izdvojiti 85 kuna mjesečno ako u svojoj polici dopunskog zdravstvenog osiguranja želite imati pokrivenu dnevnu bolničku naknadu te uslugu kućne njege. Upravo to nudi Merkur osiguranje u kojem je plaćanje iskaznicom moguće samo u ugovornim ustanovama.

Kliknite i ugovorite svoju policu dopunskog zdravstvenog osiguranja! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber