fbpx

Povoljnije Croatia dopunsko uz gratis pogodnost

Croatia dopunsko osiguranje odsad ugovaratelju omogućuje povoljniju premiju za dopunsku (‘B’)  listu lijekova HZZO-a i gratis drugo liječničko mišljenje u prvoj godini osiguranja. Pogodnosti akcije prve godine osiguranja ugovaratelju ostvaruju godišnju uštedu od čak 336 kuna!

Povoljnije Croatia dopunsko uz gratis pogodnost

Što je točno uključeno?

  • Povoljnija premija s uključenom B listom lijekova za 87 umjesto 97 kuna mjesečno financijski približava klijentu znatno veći broj lijekova u odnosu na osnovnu listu, s cijenama nerijetko preko 500 kuna.
  • Gratis drugo liječničko mišljenje koje bi vas inače koštalo 216 kuna, a pružaju ga liječnici iz renomiranih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Mišljenje se izrađuje iz dostupne medicinske dokumentacije specijalističkih ili laboratorijskih pregleda, radioloških snimki i sličnog, te sadrži potvrdu ili promjenu dijagnoze bolesti kao i mišljenje o započetoj terapiji.

[bctt tweet=”Povoljnija premija uz B listu i gratis drugo liječničko mišljenje! #dopunsko #crosig #akcija”]

Akcija traje do 15.03.2016. što znači da imate dovoljno vremena za proučiti što vam točno treba kod police upravo na kompare.hr webshopu koji prikazuje sve pakete i cijene polica te omogućuje online ugovaranje.

 

Ugovorite Croatia osiguranje online! →