Povoljnije Croatia dopunsko uz gratis pogodnost

Croatia dopunsko osiguranje odsad ugovaratelju omogućuje povoljniju premiju za dopunsku (‘B’)  listu lijekova HZZO-a i gratis drugo liječničko mišljenje u prvoj godini osiguranja. Pogodnosti akcije prve godine osiguranja ugovaratelju ostvaruju godišnju uštedu od čak 336 kuna!

Povoljnije Croatia dopunsko uz gratis pogodnost

Što je točno uključeno?

  • Povoljnija premija s uključenom B listom lijekova za 87 umjesto 97 kuna mjesečno financijski približava klijentu znatno veći broj lijekova u odnosu na osnovnu listu, s cijenama nerijetko preko 500 kuna.
  • Gratis drugo liječničko mišljenje koje bi vas inače koštalo 216 kuna, a pružaju ga liječnici iz renomiranih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. Mišljenje se izrađuje iz dostupne medicinske dokumentacije specijalističkih ili laboratorijskih pregleda, radioloških snimki i sličnog, te sadrži potvrdu ili promjenu dijagnoze bolesti kao i mišljenje o započetoj terapiji.

[bctt tweet=”Povoljnija premija uz B listu i gratis drugo liječničko mišljenje! #dopunsko #crosig #akcija”]

Akcija traje do 15.03.2016. što znači da imate dovoljno vremena za proučiti što vam točno treba kod police upravo na kompare.hr webshopu koji prikazuje sve pakete i cijene polica te omogućuje online ugovaranje.

 

Ugovorite Croatia osiguranje online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber