Poskupljuje bolničko liječenje i hitni prijem

Saga hrvatskog zdravstvenog sustava samo se produljuje. Ovaj put u obliku bolničkih participacija i zaprimanja na hitnu pomoć.

Poskupljuje bolničko liječenje i hitni prijem

Prihvaćen je prijedlog da se poveća maksimalni iznos sudjelovanja osiguranih osoba u troškovima zdravstvene zaštite sa 60,13% proračunske osnovice na 90,20% osnovice.

Tako je maksimalni iznos participacije za bolničko liječenje dosad bio 2.000 kuna na dan, a sada se to povećava na 3.000 kuna što znači da oni građani koji nemaju dopunsko osiguranje kojim je pokrivena bolnička participacija i završe u bolnici na liječenju taj iznos plaćaju iz svog džepa.

Bolnička participacija nije jedino što se povećava, tu je i pregled na Hitnom prijemu koji će se naplaćivati 150 kuna u slučajevima kada se utvrdi da zdravstveno stanje pacijenta nije hitno. Na ovaj način smanjit će se zloupotreba resursa od strane onih koji dođu na hitnu sa slučajevima poput ‘urasao mi je nokat’, ‘imam prištić’, ‘pojavila mi se fleka na ruci, ali ne znam otkad’ i slično.

Ako niste sigurni koje vam zdravstveno osiguranje treba da izbjegnete ovako nepotrebne troškove participacije i po kojim cijenama police dopunskog kotiraju na hrvatskom tržištu, potražite više informacija ovdje.

 

Ugovorite dopunsko osiguranje online! →

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Klikni ovdje za odjavu sa newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber