Online sastanci uz ove aplikacije su jednostavni i ugodni

Iako mjere već polako popuštaju, mnogi su online sastanke prigrlili kao nešto što će i dalje nastaviti koristiti. Evo koje će vam aplikacije to olakšati.

online sastanci

Nametnuta karantena prisilila nas je da mijenjamo navike, što ne mora nužno biti nešto loše. Cijeli naš život – kupovina, druženje, pa i posao – postao je dostupan iz udobnosti vlastitoga doma. Naravno, dok ništa nikada neće moći zamijeniti oči-u-oči dogovore, postoje aplikacije koje će uvelike olakšati vrijeme u kojem to nije moguće.

Online sastanci najčešći su na Zoomu

Pregled aplikacija za online sastanke gotovo je nemoguće započeti bez Zooma. Globalnu popularnost Zoom je stekao upravo tijekom ove pandemije, i to zahvaljujući brojnim opcijama. Uz Zoom možete istovremeno održavati online sastanak s do tisuću sudionika.

Dok najskuplja verzija iznosi 20 dolara mjesečno, osnovna verzija je besplatna i nudi razgovor u trajanju od maksimalno 40 minuta u kojem može sudjelovati do sto ljudi. To je i više nego dovoljno. Sastanci, webinari, chatovi, posebne e-mail adrese, konferencijske sale, cloud pohrana sastanaka tek su neke od pogodnosti koje nudi Zoom.

Google Meet povezuje sve Googleove aplikacije

Google je kralj interneta, a najveća prednost Googleove aplikacije za online sastanke je povezanost s ostalim Google aplikacijama. Koristite li Gsuite, Googleov poslovni paket, vjerojatno ćete koristiti i Google Meet.

Kada u Google kalendaru zabilježite sastanak, moći ćete staviti poveznicu za pozive preko Meeta. Svi dokumenti s Google Drivea udaljeni su tek jedan klik mišem, a jednako je i s Gmailom. Google Meet je besplatan za do stotinu korisnika i sastanak u trajanju do sat vremena.

Microsoft Teams koristi većina škola

Za video pozive rodbini ili prijateljima koji su izvan Hrvatske najčešće koristimo Skype. Skype je u vlasništvu Microsofta, a ono što se nekada zvalo Skypeom za poslovne korisnike sada je poznato pod nazivom Microsoft Teams.

Za online nastavu koristi ga većina hrvatskih osnovnih škola. Online sastanci samo su jedna od brojnih mogućnosti koja se korisnicima nudi u sklopu Microsoft Teamsa. Ogromna prednost Teamsa je povezanost s Microsoft Officeom.

GoToMeeting za one koji žele više

Uz nešto viši iznos mjesečne pretplate, GoToMeeting korisnicima nudi određene dodatne mogućnosti potrebne profesionalcima. Tako su, recimo, snimanja poziva i HD video kvalitete za sastanke do šest sudionika dio tog paketa.

Kod GoToMeetinga je stvar u detaljima, pa je tako moguće podešavati glasnoću zvuka tijekom sastanka. Upravo zbog brojnih dodatnih mogućnosti i podešavanja, GoToMeeting preporučujemo onima kojima standardne mogućnosti koje nude Zoom i Google Meet neće biti dovoljne.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber