NOVO NA KOMPARE: Merkur Dopunsko Plus osiguranje za samo 68 kuna mjesečno!

Ugovorite Merkur Dopunsko Plus do 31. srpnja 2018. i ostvarite pravo na pokrivene troškove participacije, dnevnu bolničku naknadu i uslugu kućne njege!

kompare-Merkur

Dobro zdravlje najveća je životna vrijednost, zato učinite sve da ga zaštitite. Najnovije Merkur Dopunsko Plus osiguranje odličan je početak. Ugovorite ga na kompare.hr, za samo 68 kuna mjesečno u prvoj godini trajanja osiguranja!

Uz policu Merkur Dopunsko Plus osiguranja pokriveni ste po pitanju svih troškova participacije. Plaćeni su vam troškovi:

  1. primarne zdravstvene zaštite
  2. stomatoloških usluga
  3. specijalističkih pregleda
  4. dijagnostike
  5. fizikalne terapije
  6. bolničkog liječenja
  7. izdavanja lijekova s osnovne A liste
  8. liječenja u inozemstvu, prema propisima EU i uz odobrenje HZZO-a

Uz sve navedeno, Merkur Dopunsko Plus osiguranje vam omogućava da na raspolaganju imate i bolničku dnevnicu te uslugu kućne njege!

1. Za svaki dan eventualnog bolničkog liječenja dobivate i dnevnicu od 100 kuna. Osiguran budžet možete koristiti za sve što vam je potrebno tijekom boravka u bolnici, od lijekova do brige o djeci.

2. U slučaju da zbog bolesti ili nezgode zatrebate pomoć, ostvarujete pravo i na kućnu njegu. Možete dogovoriti posjet liječnika i medicinske sestre, dostavu lijekova ili pomoć pri kućanskim poslovima.

 

Iskoristite akcijsku cijenu i ugovorite Merkur Dopunsko Plus osiguranje za samo 68 kuna mjesečno u prvoj godini trajanja osiguranja! Akcija vrijedi za klijente od 18 do 60 godina koji svoju policu ugovore do 31. srpnja 2018. Nakon isteka prve osigurateljne godine, cijena iznosi 85 kuna za klijente do 50 godina starosti i 95 kuna do 60 godina starosti.

Kliknite i ugovorite Merkur Dopunsko Plus odmah!

 

 

 

 

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber