NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Novi kompare.hr logo simbolizira novo poglavlje uspoređivanja cijena!

Nakon 11 godina uspješnog poslovanja i više od 100 000 jedinstvenih korisnika, kompare.hr dobiva novo (ali ne previše izmijenjeno) lice!

Čast nam je predstaviti vam novi logotip koji će uskoro krasiti svaki letak, svaku stranicu i svaki email koji dolazi iz kompare.hr ureda.

kompare.hr logotip

Poruka iza novog logotipa

Mnogi će u novom logotipu vidjeti siluetu čovjeka, što nije slučajno. Ovim smo putem htjeli naglasiti kako je naš korisnik u fokusu u svakom dijelu prodajnog kanala: i prije, i tijekom, i nakon kupovine. Što reflektira trud naših agenata i cijelog kompare.hr ureda.

Uz to, početno slovo novog logotipa simobilizira širinu različitih ponuda koje kompare.hr okuplja i uspoređuje.

Kupac na prvom mjestu

Kao i zadnjih 11 godina, kompare.hr je mjesto na kojem je kupac na prvom mjestu. S time dolazi i najbolja korisnička podrška kroz naše agente, koji neumorno pomažu našim korisnicima donijeti informirane odluke.

Uz estetsku promjenu brenda, “Kompare” postaje “kompare.hr”. Ovom naizgled malom promjenom naglašavamo velike nadolazeće projekte za svijet uspoređivanja cijena. Fokus je na budućnosti i pomno promišljenoj digitalizaciji kompare.hr usluga, što će nam omogućiti da još široj publici pomognemo pronaći i uštedjeti na osiguranjima i telekom uslugama. Želimo da svaki korisnik može doći do najbolje ponude, na način koji njoj ili njemu odgovara.

Najbolja platforma za uspoređivanje osiguranja

Novo kompare.hr lice predstavlja predanost inovacijama i kontinuiranom poboljšanju korisničkog iskustva. Kao što smo napomenuli, promjena je više nego estetska i njome nastavljamo biti najbolja platforma za uspoređivanje cijena i kupnju u Hrvatskoj.

Svim našim zaposlenicima i korisnicima zahvaljujemo na dugogodišnjem povjerenju. Nastavite nas pratiti dok zajedno idemo prema još boljem svijetu uspoređivanja cijena. Promjena logotipa tek je početak – pripremite se za još velikih vijesti!

Besplatno usporedi i kupi
Ponude svih osiguranja i teleoperatera na jednom mjestu