Aplikacije za djecu koje će “buljenje u ekran” učiniti korisnim

Današnji klinci nerijetko upravljaju mobitelima bolje od nas, a srećom, postoje i aplikacije edukativne naravi čak i za predškolski uzrast. Dovoljno su zabavne da privuku mališane, a dovoljno pametne da ih obrazuju – je li to doista moguće? Provjerite sami.

aplikacije-za-djecu 01

Pisalica, Glaskalica, Pamtilica…

Slova danas najčešće tipkamo, a vrlo rijetko pišemo. Aplikacija ICT-AAC Pisalica pomoći će vašem djetetu da nauči ispravno pisati slova, što je znanje koje je, koliko god apsurdno zvučalo, sve manje dostupno.

Pisalica je dostupna u Android verziji. Vrijedi napomenuti i da Kompetencijska mreža ICT-AAC nudi i pregršt drugih edukativnih aplikacija za djecu poput Jezične gradilice, Glaskalice, Pamtilice i slično. Aplikacije su namijenjene djeci s poteškoćama u komunikaciji, a vrlo su jednostavne i intuitivne što ih čini idealnim izborom za djecu predškolske dobi.

Abeceda

Abecede nikad dovoljno, a ova aplikacija naprosto nudi više zabave od Pisalice. Slova abeceda predstavljena su pomoću slika i zvuka, a baš kao i u Pisalici, možete ih i crtati.

Tu je i prilično zabavan kviz u kojemu pogađate gdje se nalazi određeno slovo. Aplikacija je dostupna u verziji za Android i iPhone, pri čemu se potonja verzija plaća 8,99 kuna.

Maša i medvjed

Likovi iz popularnog ruskog vrtića koji je osvojio dječja srca diljem svijeta odličan su mamac za učenje. Aplikacija je također dostupna za Android i iPhone. Uz Mašu i medvjeda vaše dijete može naučiti zbrajati, slagati slagalice, svirati bubnjeve, crtati i još mnogo toga.

Peppa Pig crtanka

Pepa praščić i njezina obitelj na vrlo simpatičan način uče našu djecu osnovama života kroz niz simpatičnih avantura koje najčešće završavaju valjanjem po podu od smijeha.

Negativna strana gledanja tog nevjerojatno popularnog crtića je to što će vam dijete najmanje jednom skakutati po blatnim lokvicama. Uz Peppa pig crtanku dijete će vam vježbati motoričke sposobnosti, a baš kao i u crtanom filmu, naći će se tu i neke nenadane i posebno neodoljive magične mogućnosti.

 

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber