Aplikacije za djecu koje će “buljenje u ekran” učiniti korisnim

Današnji klinci nerijetko upravljaju mobitelima bolje od nas, a srećom, postoje i aplikacije edukativne naravi čak i za predškolski uzrast. Dovoljno su zabavne da privuku mališane, a dovoljno pametne da ih obrazuju – je li to doista moguće? Provjerite sami.

aplikacije-za-djecu 01

Pisalica, Glaskalica, Pamtilica…

Slova danas najčešće tipkamo, a vrlo rijetko pišemo. Aplikacija ICT-AAC Pisalica pomoći će vašem djetetu da nauči ispravno pisati slova, što je znanje koje je, koliko god apsurdno zvučalo, sve manje dostupno.

Pisalica je dostupna u Android verziji. Vrijedi napomenuti i da Kompetencijska mreža ICT-AAC nudi i pregršt drugih edukativnih aplikacija za djecu poput Jezične gradilice, Glaskalice, Pamtilice i slično. Aplikacije su namijenjene djeci s poteškoćama u komunikaciji, a vrlo su jednostavne i intuitivne što ih čini idealnim izborom za djecu predškolske dobi.

Abeceda

Abecede nikad dovoljno, a ova aplikacija naprosto nudi više zabave od Pisalice. Slova abeceda predstavljena su pomoću slika i zvuka, a baš kao i u Pisalici, možete ih i crtati.

Tu je i prilično zabavan kviz u kojemu pogađate gdje se nalazi određeno slovo. Aplikacija je dostupna u verziji za Android i iPhone, pri čemu se potonja verzija plaća 8,99 kuna.

Maša i medvjed

Likovi iz popularnog ruskog vrtića koji je osvojio dječja srca diljem svijeta odličan su mamac za učenje. Aplikacija je također dostupna za Android i iPhone. Uz Mašu i medvjeda vaše dijete može naučiti zbrajati, slagati slagalice, svirati bubnjeve, crtati i još mnogo toga.

Peppa Pig crtanka

Pepa praščić i njezina obitelj na vrlo simpatičan način uče našu djecu osnovama života kroz niz simpatičnih avantura koje najčešće završavaju valjanjem po podu od smijeha.

Negativna strana gledanja tog nevjerojatno popularnog crtića je to što će vam dijete najmanje jednom skakutati po blatnim lokvicama. Uz Peppa pig crtanku dijete će vam vježbati motoričke sposobnosti, a baš kao i u crtanom filmu, naći će se tu i neke nenadane i posebno neodoljive magične mogućnosti.

 

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! →

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber