NAGRADNA IGRA: Usporedi osiguranja ili telekom usluge, ugovori na kompare.hr i osvoji Opel Mokku!
Usporedi, kupi i osvoji Opel Mokku!

Kompare.hr akvizira dosi.hr – Usporedba osiguranja nikada nije bila jednostavnija!

Uzbudljive vijesti iz svijeta uspoređivanja cijena u Hrvatskoj! Kompare.hr, vodeća platforma za usporedbu auto osiguranja, dopunskog zdravstvenog osiguranja i telekom usluga, nedavno je preuzela dosi.hr.

dosi.hr i kompare.hr logo

Ova akvizicija donosi još više pogodnosti korisnicima u pronalaženju najpovoljnijih cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja, auto osiguranja, kasko osiguranja i ostalih usluga na jednom mjestu.

Za sve postojeće Dosis zastupanje d.o.o. klijente: bez brige, ugovori i usluge i dalje ostaju aktivni, a komunicirati s agencijom možete putem telefona ili emaila.

Kompare.hr i dosi.hr u budućnosti će udružiti snage i time korisnicima pružati još kvalitetniju uslugu. Ovom snažnom sinergijom zajednički ćemo poboljšati korisničko iskustvo za sve buduće kompare.hr i trenutne dosi.hr kupce. Niže saznajte kakve pogodnosti čekaju naše korisnike!

Raznolikost ponuda dopunskog zdravstvenog osiguranja

Kompare.hr već godinama glasi kao najpouzdanija platforma za uspoređivanje cijena na tržištu, a to potvrđuje više od 100 000 zadovoljnih korisnika.

Sada, s preuzimanjem stranice dosi.hr, korisnici će imati pristup još razvijenijem rasponu informacija i mogućnostima usporedbe cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja. Do najbolje ponude dolazite bez potrebe za pretraživanjem različitih stranica.

Usporedite, kupite i uštedite uz još veći izbor!

Poboljšano korisničko iskustvo

Svim postojećim i novim korisnicima nudimo još bržu i kompletniju uslugu. Pronalazimo više opcija za individualne zahtjeve korisnika osiguranja i telekom usluga.

Udruživanjem snaga, kompare.hr i dosi.hr zajedno će pružati još kvalitetniju korisničku podršku. To znači veći i stručniji tim koji stoji na raspolaganju i postojećim dosi.hr korisnicima, i svim budućim korisnicima kompare.hr usluga.

Jednostavniji proces ugovaranja

Kompare.hr zna da su brzina i jednostavnost ključni u svim aspektima života, pa tako i u ugovaranju osiguranja. Kao rezultat ove transakcije, implementirat ćemo pojednostavljene procese i integralnu tehnologiju kako bismo poboljšali iskustvo ugovaranja.

Našim korisnicima štedimo vrijeme u svako aspektu – od upravljanja politikama i uvjetima, do pomoći u odštetama. Brzo i jednostavno ugovorite sve police koje vam trebaju!

Bogatija ponuda osiguranja

Postojeći i budući korisnici od sada dobivaju iskustvo obiju agencija na jednom mjestu. Time će svaka odluka o kupovini police ili usluge biti više informativna, s još bogatijom ponudom nego prije.

Jednostavnost pronalaska svakog osiguranja

Manje vremena provedenog pretraživanjem znači više vremena za donošenje informativne odluke. Kompare.hr i dosi.hr agenti će vam pomoći u potrazi za osiguranjem koje vam odgovara. Već sada usporedite cijene svih vrsta osiguranja koje nudimo i počnite štedjeti!

Veselimo se pružiti vam usluge s povećanim mogućnostima, prema vašim potrebama u prvom planu. Pratite nas za sve ostale vijesti dok zajedno krećemo u novo poglavlje. Hvala vam što birate kompare.hr i dosi.hr!

Kupi direktno na kompare.hr
Usporedi cijene svih dopunskih osiguranja