Koliko štedimo koristeći jeftinu struju?

Svi pričaju o struji i potencijalnim uštedama koje možemo ostvariti promijenimo li opskrbljivača. No, unatoč pričanjima, mnogi potrošači su još uvijek skeptični. Bombardirani smo velikom količinom informacija o tome što se trenutno događa na tržištu, tko će sniziti cijene, tko će nuditi najjeftiniju struju i slično, međutim još nitko na jednom mjestu ne nudi odgovore na sva pitanja.

Donosimo vam  detaljnu usporedbu cijena i uvjeta svih ponuđača te kalkulator pomoću kojega možete izračunati točnu uštedu za svoje kućanstvo.

Primjerice: 4-člana obitelj koja godišnje troši 6000 kWh uz dvotarifno brojilo, može ostvariti uštedu od 400 kn/god.

O kakvom se zapravo pojeftinjenju radi?

Račun koji svakog mjeseca primate od svog trenutnog opskrbljivača, sadrži nekoliko različitih naknada. To su naknade koje se odnose na opskrbu i potrošnju električne energije te naknade koje se odnose na korištenje mreže. Cijene su smanjenje za jednu od tih naknada.

Zašto dva računa?

HEP ODS (Hrvatska elektroprivreda, Operator distribucijskog sustava) je jedini energetski subjekt u Hrvatskoj ovlašten za pružanje usluge  opskrbe električnom energijom, što znači da vam putem svoje infrastrukture isporučuje energiju bez obzira na to kojeg opskrbljivača odaberete. Promijenite li opskrbljivača, HEP ODS-u ste i dalje dužni plaćati naknade koje se odnose na korištenje mreže dok ćete novom opskrbljivaču plaćati naknade koje se odnose na potrošnju energije.

Promijeniti opskrbljivača ili ne?

Na ovo pitanje svatko će odgovoriti sam za sebe, a pri donošenju odluke svakako usporedite cijene,  pronađite odgovore na sva svoja pitanja i izračunajte uštedu putem našeg kalkulatora.

 

Usporedite cijene opskrbljivača i štedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber