Jadransko u 2019. ulazi kao Adriatic osiguranje

Nakon 27 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu osiguranja, Jadransko osiguranje poslovanje od 1.1. nastavlja pod imenom Adriatic osiguranje.

Adriatic-osiguranje

Nema promjene za osiguranike

Novo ime i novi razvojni ciklus glavne su te jedine promjene u novoj godini za sadašnje Adriatic osiguranje. I dalje će poslovati unutar osigurateljne grupacije, koncerna Agram, a najavljena novost ne utječe na postojeće i nove klijente ovog osiguranja.

Dio Kompare ponude osiguranja

Uz brojne mogućnosti ugovaranja polica, od osiguranja automobila, motocikala do kasko osiguranja i osiguranja od divljači, Adriatic osiguranje ostaje među širokim spektrom osiguravajućih kuća s kojima dugoročno uspješno surađujemo.

 

Upoznajte se s prednostima Kompare servisa! →

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber