Iznajmite brzo i jednostavno na www.unajmi.hr

Jeste li ikada razmišljali što se sve može unajmiti na jedan sat, dan ili mjesec? Napokon, sve što ste željeli unajmiti možete pronaći na jednom mjestu, vrlo brzo i jednostavno.


„Razmišljali smo kako ljudima olakšati pretragu za željenim najmom, da dobiju sve na jednom mjestu, da ne gube dragocijeno vrijeme surfajući po internetu. Tako se i rodila ideja  da napravimo portal koji će sadržavati isključivo pregled svih mogućnosti najmova,“ ističu u CBO  Media grupi, koja je vlasnik portala.

www.unajmi.hr  prvi je internetski portal u Hrvatskoj koji je namijenjen samo za najam proizvoda i usluga, a zahvaljujući velikoj bazi, modernom dizajnu i kategorizaciji, pronalazak traženog oglasa biti će vam pravo zadovoljstvo.

Ako organizirate vjenčanje ili neki sličan event, ovdje ćete pronaći sve na jednom mjestu; moderan šator sa svom opremom i inventarom, odličan band za živu svirku, kompletno osoblje koje će to sve odraditi, limuzinu koja će vas dovesti do željene lokacije, vrhunski catering i još mnogo toga.
www.unajmi.hr  prvi je internetski portal u Hrvatskoj koji je namijenjen samo za najam proizvoda i usluga, a zahvaljujući velikoj bazi, modernom dizajnu i kategorizaciji, pronalazak traženog oglasa biti će vam pravo zadovoljstvo.

Na portalu ćete pronaći ono što tražite, možda i puno više od  toga o čemu niste ni razmišljali da je uopće moguće unajmiti, primjerice panoramski tandemski skok iz aviona, let helikopterom ili mehaničkog bika za neku dobru zabavu. Ukoliko ne pronađete ono što u tom trenutku tražite, ispunite formu na naslovnici  i pošaljite upit. unajmi.hr će to pokušati pronaći za vas i kontaktirati vas u najkraćem mogućem roku.


Sistem je vrlo jednostavan, kada dođete do željenog najma vrlo brzo i jednostavno svakom najmodavcu možete poslati upit putem maila ili kliknuti na  kontakt  i obaviti sve putem jednog telefonskog poziva. Trenutno u bazi postoji preko 10.000 različitih oglasa za  najam, a baza svakim danom raste, jer je predaja oglasa besplatna i neograničena. Dovoljno je samo registrirati se i ubacivati oglase u svoj profil prema kategorijama.
www.unajmi.hr dodirna je točka ponude i potražnje proizvoda i usluga, i pravo je mjesto za vas, mjesto gdje će sve vaše želje i potrebe biti realizirane u najkraćem mogućem roku“, ističu u CBO Media grupi.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!