Telekom trio paketi: Odaberite najbolji paket interneta, telefona i TV-a

telekom paketi-usporedbaUsluge interneta, TV-a i telefona uvijek su povoljnije ako ih uzmete u paketu. No, kako odabrati onaj koji će odgovarati baš vašim potrebama? Nekima treba brži internet, netko traži sve sportske TV pakete. Možda ne želite plaćati uspostavu telefonskih poziva, ali za flat Internet ste spremni izdvojiti malo više novca.

Na kompare.hr možete brzo usporediti sve ponude i opcije operatera, a ugovor sklopiti iz udobnosti svog doma.

U samo tri koraka – provjerite dostupnost, usporedite pakete i odaberite

Upišite svoju adresu, provjerit ćemo dostupnost te usporediti sve ponuđače na tržištu. Uspoređujemo za vas pakete usluga čak 8 operatera; Hrvatski Telekom, Bnet, Iskon, VIP, H1 telekom, Optima telekom, Amis i Terrakom.

trio paketi-usporedba

Sve usporedbe na kompare.hr su neovisne. Mi ne preferiramo niti jednog operatera, nego tražimo najpovoljniju opciju za vas. Podatke ažuriramo svakodnevno i uspoređujemo ponude. 

Usporedite pakete i odaberite najbolji

Sve opcije spomenutih osam operatera prikazat će vam se na ekranu, a odabirom željenih, dobit ćete i detaljniju usporedbu. Odjednom možete uspoređivati do četiri ponude.

Odmah ćete vidjeti koliko bi vam iznosila mjesečna naknada, postoje li i koliki su jednokratni troškovi, te sve o tome što uključuje odabrani paket.

Tako ćete, primjerice, vidjeti nudi li jedan od operatera za isti iznos brži internet ili dobivate neograničene minute razgovora unutar mreže, ali ćete morati plaćati uspostavu poziva.

Mnogi operateri imaju i promotivne ponude koje uključuje prvih nekoliko mjeseci bez naknade ili popuste za ugovaranje usluga na dulje vremena.

Uzmite si vremena i dobro proučite sve ponude. Učini li vam se da je opcija previše, ili trebate pojašnjenje za neku od njih, samo ostavite svoje kontakt podatke. Odmah ćemo vas kontaktirati, besplatno i bez obveze. 

 

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga – online! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber