Internet koristite i kad ljetujete na zabačenim mjestima

Bez obzira želite li ljetovati na jadranskoj obali ili u šumskim krajolicima Gorskog kotara, ako niste spremni na digitalni detox, naoružajte se dodatnim podatkovnim paketima i cijelim putem imajte svoj internet.

dodatni_internet_promet_ljetovanje

Mještanima internet ne treba

U „malim mistima“ koji žive isključivo ljeti, besplatan bežični internet nije usluga koja se sama po sebi podrazumijeva.

U mjestima u kojima većinu godine živi vrlo mali broj potencijalnih korisnika, teleoperateri nisu pretjerano zainteresirani za izgradnju potrebne infrastrukture.

Istodobno, interesa nedostaje i kod gradske vlasti, a često i kod ugostitelja. Slično iskustvo vjerojatno ćete doživjeti ljetujete li u gorskim krajevima koji, baš poput otoka, muče jednaku muku po pitanju broja stanovnika.

Provjerite kartu pokrivenosti

Slab signal i spor internet svakako će vam otežati poslovni boravak u turistički nerazvijenim, malim i zabačenim mjestima.

Međutim, ako se želite pošteno odmoriti i izbaciti se iz ritma poslovne svakodnevice, nedostatak telekomunikacijske infrastrukture može čak biti i prednost.

Bilo kako bilo, prije puta najbolje je provjeriti kartu pokrivenosti signalom teleoperatera čije usluge koristite. Tek nakon toga ćete znati ima li smisla nadoplaćivati internet ili ćete jednostavno nekoliko dana uživati offline.

Nadoplatite tarifu i imat ćete internet

Ako ne koristite tarife s neograničenim prometom, preventivno nadoplatite podatkovne pakete. Jedino tako se nećete dovesti u situaciju u kojoj ćete živjeti “od wifi-ja do wifi-ja”.

Također, nije neobično da u malim i zabačenim mjestima čak ni ugostiteljski objekti nemaju pristup internetu. Mislite i na to.

U krajnjoj liniji, kada vam je brzina interneta spora ili se uopće ne možete spojiti, i dalje vam preostaje mobilni signal i „staromodno” komuniciranje. Dobri stari pozivi i još bolji SMS-ovi,

Dobro se provedite

Ne dajte da vam nedostatak besplatnog interneta ili slab signal pokvari ljetovanje. Razmišljajte na drugi način – upravo vas manja i turistički nepoznata mjesta mogu najviše oduševiti.

Ako ste odabrali svoju lokaciju, svakako proučite 5 mobilnih aplikacija koje morate preuzeti prije svakog putovanja.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber