Internet koristite i kad ljetujete na zabačenim mjestima

Bez obzira želite li ljetovati na jadranskoj obali ili u bespućima Gorskog kotara, nije zgorega prije puta naoružati se dodatnim podatkovnim paketima i cijelim putem imati svoj internet.

dodatni_internet_promet_ljetovanje

Mještanima internet ne treba

U „malim mistima“ koji žive isključivo ljeti, besplatan bežični internet nije usluga koja se sama po sebi podrazumijeva.

U mjestima u kojima većinu godine živi vrlo mali broj potencijalnih korisnika, teleoperateri nisu pretjerano zainteresirani za izgradnju potrebne infrastrukture.

Istodobno, interesa nedostaje i kod gradske vlasti, a često i kod ugostitelja. Slično iskustvo vjerojatno ćete doživjeti ljetujete li u gorskim krajevima koji, baš poput otoka, muče jednaku muku po pitanju broja stanovnika.

Provjerite kartu pokrivenosti

Slab signal i spor internet svakako će vam otežati poslovni boravak u turistički nerazvijenim, malim i zabačenim mjestima.

Međutim, ako se želite pošteno odmoriti i izbaciti se iz ritma poslovne svakodnevice, nedostatak telekomunikacijske infrastrukture može čak biti i prednost.

Bilo kako bilo, prije puta najbolje je provjeriti kartu pokrivenosti signalom teleoperatera čije usluge koristite. Tek nakon toga ćete znati ima li smisla nadoplaćivati internet ili ćete jednostavno nekoliko dana uživati offline.

Nadoplatite tarifu i imat ćete internet

Ako ne koristite tarife s neograničenim prometom, preventivno nadoplatite podatkovne pakete. Jedino tako se nećete dovesti u situaciju u kojoj ćete živjeti “od wifi-ja do wifi-ja”.

Također, nije neobično da u malim i zabačenim mjestima čak ni ugostiteljski objekti nemaju pristup internetu. Mislite i na to.

U krajnjoj liniji, kada vam je brzina interneta spora ili se uopće ne možete spojiti, i dalje vam preostaje mobilni signal i „staromodno” komuniciranje. Dobri stari pozivi i još bolji SMS-ovi,

Dobro se provedite

Ne dajte da vam nedostatak besplatnog interneta ili slab signal pokvari ljetovanje. Razmišljajte na drugi način – upravo vas manja i turistički nepoznata mjesta mogu najviše oduševiti.

Ako ste odabrali svoju lokaciju, svakako proučite 5 mobilnih aplikacija koje morate preuzeti prije svakog putovanja.

Odaberi, usporedi i kupi najpovoljniji paket telekom usluga! → 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber