HT nudi otkup rabljenih uređaja

Hrvatski Telekom od danas omogućava otkup rabljenih mobilnih uređaja u svim svojim T-Centrima diljem zemlje. Za svoje uređaje koje žele ekološki zbrinuti, korisnici u visini otkupne vrijednosti dobivaju popuste na bilo koji uređaj i svu dodatnu opremu iz bogate HT ponude. 

Uz +club bodove ostvarujete dodatne popuste.

Uređaje na otkup mogu donijeti svi punoljetni građani, bez obzira gdje su ga kupili ili kojeg mobilnog operatora koriste. Cijene otkupa ovise ponajprije o trendovima na tržištu, starosti te ispravnosti mobitela, a najveća otkupna cijena koju HT nudi je 1.800 kuna. Korisnici usluga Hrvatskog Telekoma imaju mogućnost povećati svoje popuste uz kombiniranje bodova iz +club programa vjernosti i tako, ovisno s koliko bodova raspolažu, ostvariti do dodatnih 600 kuna popusta. 

Najveća otkupna cijena je 1800 kn.

Ako uređaj nema tržišnu vrijednost, HT će preuzeti i takav uređaj te ga ekološki zbrinuti. Hrvatski Telekom je još 2005. godine prvi u Hrvatskoj započeo sa zbrinjavanjem rabljenih mobilnih uređaja bez tržišne vrijednosti, a početkom lipnja 2013. uveo je i uslugu otkupa mobilnih uređaja koja je od danas dostupna u svim T-Centrima. Ovim inicijativama do sada je prikupljeno i uspješno ekološki zbrinuto više od 120.000 starih mobitela.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →