Hrvatski Telekom uveo nove opcije za roaming

Hrvatski Telekom uveo je nove Travel&Talk i Travel&Work opcije za razgovore i surfanje u inozemstvu. Nove opcije korisnicima omogućuju razgovore po cijeni već od 1 kn za 1 minutu te surfanje po cijeni 1 kn za 1 megabajt u zemljama Europske unije, susjednim državama koje nisu članice EU te još dvadesetak zemalja diljem svijeta.

Što se razgovora za privatne i poslovne korisnike tiče, Travel&Talk opcija S uz mjesečnu naknadu od 40 kn korisnicima omogućuje 20 minuta razgovora iz bilo koje od 50 zemalja svijeta, Travel&Talk opcija M uz mjesečnu naknadu od 150 kn korisnicima omogućuje 100 minuta razgovora, a Travel&Talk L opcija uz mjesečnu naknadu od 350 kn korisnicima omogućuje 350 minuta razgovora.

Poslovni korisnici u inozemstvu mogu surfati već po cijeni od 1 kn za megabajt. Travel&Work S opcija uz cijenu od 75kn sadržava 25MB podatkovnog prometa, Travel&Work M opcija po cijeni od 200kn omogućuje 100MB podatkovnog prometa, a Travel&Work L opcija po cijeni od 500 kn sadržava 500 MB podatkovnog prometa.

Nove opcije korisnicima omogućuju razgovore već od 1 kn za 1 minutu razgovora ili  1 megabajt  surfanja u zemljama Europske unije, susjednim državama  te još dvadesetak zemalja diljem svijeta.

„Cijene u našim novim opcijama značajno su povoljnije od onih reguliranih cjenikom Europske unije, a pored zemalja EU, uključuju i zemlje u koje naši korisnici najčešće putuju te s kojima poslovno surađuju. Ulazak Hrvatske u Europsku uniju predstavlja i priliku za naše poslovne korisnike da upravo putem alata i usluga Hrvatskog Telekoma prošire svoje poslovanje na zemlje EU. Riječ je o oglašavanju, cloud uslugama i neograničenoj mrežnoj podršci putem HotSpota i HotSpot Fona. Upravo komunikacija bez granica predstavlja otvaranje novih horizonata i prilika za privatne i za poslovne korisnike. Snižene cijene roaminga omogućit će intenzivniju komunikaciju, a poslovi bez granica podrazumijevaju i učinkovit prodor poslovnih ideja naših korisnika na mnoga nova tržišta. Hrvatski Telekom pritom ostaje najsnažnija podrška za sve korisnike.“, istaknuo je Ivan Skender, operativni direktor Sektora za marketing za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Minute i megabajti uključeni u opciju vrijede, ne samo za zemlje Europske unije, već u više od 50 najposjećenijih zemalja u koje korisnici putuju i s kojima posluju.

Minute i megabajti uključeni u opciju vrijede, ne samo za zemlje Europske unije, već u više od 50 najposjećenijih zemalja u koje korisnici putuju i s kojima posluju kao što su Bosna i Hercegovina, Australija, Albanija, Bjelorusija, Crna Gora, Indija, Iran, Island, Izrael, Japan, Kina, Kosovo, Makedonija, Meksiko, Monako, Norveška, Ukrajina, Rusija, SAD, Srbija, Švicarska, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati. Popis svih 50 zemalja koje su uključene u roaming opcije te više o aktivaciji samih opcija možete pronaći na linku. U svim ovim zemljama minute i podatkovni promet iz opcija se mogu koristiti neovisno o tome na mrežu kojeg stranog operatora je korisnik spojen.

 

Usporedite teleoperatere i uštedite! →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber