Besplatni pravni savjeti u svako doba!

Zašto bi ikome pravna zaštita bila uzbudljiva? Zato što je besplatna u trenutcima kada vam ona uistinu treba! Dajte nam priliku da objasnimo.

Besplatni pravni savjeti u svako doba!

Putem iduća 3 primjera lako je zaključiti zašto je ovo izuzetno popularno osiguranje u Njemačkoj, Austriji i drugim razvijenijim zemljama Europe. Da, riječ je o njemačkom gigantu Deutscher Automobil Schutz Ergo osiguranja.

Primjer korisnosti pravne zaštite u Hrvatskoj broj 1:

Ivan živi u široj okolici Zagreba u kući s terenom ograđenim suhozidom, a odnosi sa susjedom nisu najbolji, blago rečeno. Konkretne razmirice događaju se oko međusobne granice i obje strane imaju svojevrsne dokaze da je ta strana u pravu. Bilo to izvatci iz katastra, geodetska izviđanja, podatci iz ugovora o vlasništvu i slično. Što Ivan može napraviti u ovoj situaciji?

S ugovorenom pravnom zaštitom, Ivan može iskoristiti mogućnost 24-satnog pravnog savjetovanja kao i opciju da odvjetnik po izboru napiše tužbu ukoliko je izgledno da bi Ivan mogao imati koristi od spora. Ovisno o tome što je najbolje za Ivana, pravnu pomoć financira Ergo upravo iz police Pravne zaštite.

Besplatni pravni savjeti u svako doba!

 

Primjer korisnosti pravne zaštite u Hrvatskoj broj 2:

Mario je sudjelovao u prometnoj nezgodi, a par mjeseci nakon nesreće počele su se manifestirati određene zdravstvene tegobe zbog kojih Mario nije u mogućnosti redovito odlaziti na posao. Kada bi Mario imao policu pravne zaštite, mogao bi se obratiti Ergo stručnjacima za savjet i pomoć pri postupku naplate pretrpljene štete od strane drugog vozača. Ergo bi i u ovom slučaju pokrio troškove zastupanja u sudskim ili nagodbenim postupcima naknade štete.

Besplatni pravni savjeti u svako doba!

 

Primjer korisnosti pravne zaštite u Hrvatskoj broj 3:

Toni je u sličnoj prometnoj nezgodi zadobio povredu vrata i zbog toga morao na rehabilitaciju po uputi liječnika, međutim osiguravajuća kuća vozača odgovornog za nezgodu ne želi isplatiti naknadu tvrdeći da je riječ o zanemarivim povredama te da trošak liječenja nije bio opravdan. Toni s policom pravne zaštite može koristiti pravno savjetovanje te po potrebi krenuti u sudski postupak, a Ergo osiguranje bi mu nadoknadilo sve troškove tijekom postupka, od pristojbi, preko vještačenja, do odvjetnika. U slučaju da se dogodi da Toni spor izgubi, pravna zaštita pruža mu i pokriće troškova koje bi osiguravajuća kuća u ovom slučaju trebala naplatiti od Tonija.

Besplatni pravni savjeti u svako doba!

Osim ovakvih slučajeva, neki od paketa police Pravne zaštite pokrivaju i radnu zaštitu pred poslodavcem i sudom što znači da bi Ivan, Mario i Toni imali pomoć kada im je stvarno potrebno.

 

Ugovori ERGO pravnu zaštitu!