Besplatni pravni savjeti u svako doba!

Zašto bi ikome pravna zaštita bila uzbudljiva? Zato što je besplatna u trenutcima kada vam ona uistinu treba! Dajte nam priliku da objasnimo.

Besplatni pravni savjeti u svako doba!

Putem iduća 3 primjera lako je zaključiti zašto je ovo izuzetno popularno osiguranje u Njemačkoj, Austriji i drugim razvijenijim zemljama Europe. Da, riječ je o njemačkom gigantu Deutscher Automobil Schutz Ergo osiguranja.

Primjer korisnosti pravne zaštite u Hrvatskoj broj 1:

Ivan živi u široj okolici Zagreba u kući s terenom ograđenim suhozidom, a odnosi sa susjedom nisu najbolji, blago rečeno. Konkretne razmirice događaju se oko međusobne granice i obje strane imaju svojevrsne dokaze da je ta strana u pravu. Bilo to izvatci iz katastra, geodetska izviđanja, podatci iz ugovora o vlasništvu i slično. Što Ivan može napraviti u ovoj situaciji?

S ugovorenom pravnom zaštitom, Ivan može iskoristiti mogućnost 24-satnog pravnog savjetovanja kao i opciju da odvjetnik po izboru napiše tužbu ukoliko je izgledno da bi Ivan mogao imati koristi od spora. Ovisno o tome što je najbolje za Ivana, pravnu pomoć financira Ergo upravo iz police Pravne zaštite.

Besplatni pravni savjeti u svako doba!

 

Primjer korisnosti pravne zaštite u Hrvatskoj broj 2:

Mario je sudjelovao u prometnoj nezgodi, a par mjeseci nakon nesreće počele su se manifestirati određene zdravstvene tegobe zbog kojih Mario nije u mogućnosti redovito odlaziti na posao. Kada bi Mario imao policu pravne zaštite, mogao bi se obratiti Ergo stručnjacima za savjet i pomoć pri postupku naplate pretrpljene štete od strane drugog vozača. Ergo bi i u ovom slučaju pokrio troškove zastupanja u sudskim ili nagodbenim postupcima naknade štete.

Besplatni pravni savjeti u svako doba!

 

Primjer korisnosti pravne zaštite u Hrvatskoj broj 3:

Toni je u sličnoj prometnoj nezgodi zadobio povredu vrata i zbog toga morao na rehabilitaciju po uputi liječnika, međutim osiguravajuća kuća vozača odgovornog za nezgodu ne želi isplatiti naknadu tvrdeći da je riječ o zanemarivim povredama te da trošak liječenja nije bio opravdan. Toni s policom pravne zaštite može koristiti pravno savjetovanje te po potrebi krenuti u sudski postupak, a Ergo osiguranje bi mu nadoknadilo sve troškove tijekom postupka, od pristojbi, preko vještačenja, do odvjetnika. U slučaju da se dogodi da Toni spor izgubi, pravna zaštita pruža mu i pokriće troškova koje bi osiguravajuća kuća u ovom slučaju trebala naplatiti od Tonija.

Besplatni pravni savjeti u svako doba!

Osim ovakvih slučajeva, neki od paketa police Pravne zaštite pokrivaju i radnu zaštitu pred poslodavcem i sudom što znači da bi Ivan, Mario i Toni imali pomoć kada im je stvarno potrebno.

 

Ugovori ERGO pravnu zaštitu!

 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber