Allianz predstavio novo procjenilište za motorna vozila

  • Novo natkriveno procjenilište u sklopu poslovne zgrade u Heinzelovoj 70 prostire se na preko 500 m2 i nudi 30 parkirnih mjesta za procjenu šteta
  • Zahvaljujući suradnji s 8 servisnih partnera klijenti Allianza od sada imaju pravo na besplatno zamjensko vozilo za vrijeme trajanja popravka štete
  • Suradnja s tvrtkom Carglass omogućila je jedinstvenu uslugu popravka stakala u sklopu samog procjenilišta

S preseljenjem u nove poslovne prostore u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici, Allianz je svojim klijentima ponudio novo mjesto za prijavu i procjenu štete na motornim vozilima. Riječ je o modernom procjenilištu koje je izgledom, ali i uslugama koje svojim korisnicima nudi, jedinstveno na tržištu.
Predstavljena je i nova jedinstvena usluga koju Allianz nudi svojim klijentima u suradnji s 8 servisnih partnera. Servisni partneri Auto Zubak, PSC/FCP Zagreb, Hyundai Auto Zagreb, Autokuća Baotić, Auto Hrvatska Automobili, Auto Žigvaj, Auto Grifon te dijelom i Porsche Inter Auto Zagreb Allianzovim klijentima nude besplatna zamjenska vozila za vrijeme trajanja popravka vozila te popravak vjetrobranskih stakala u sklopu procjenilišta u suradnji s tvrtkom Carglass.

Nakon što je klijentima ponudio procjenu i rješavanje štete kod 28 servisnih partnera u Hrvatskoj te prije tri godine uveo standard isplate štete unutar pet radnih dana, Allianz je otvaranjem novog procjenilišta nastavio trend unapređenja usluga. „Novo mjesto za procjenu šteta na vozilima po mnogočemu je specifično i drugačije. Budući da je procjenilište natkriveno, procjene se sada mogu obavljati neovisno o vremenskim uvjetima, te je procjenilište dovoljno prostrano da se u njemu, po potrebi, mogu obavljati rekonstrukcije sudarnih položaja vozila, što je do sada bilo znatno otežano. Nova lokacija nudi 3 puta veći kapacitet u odnosu na staru zgradu u Selskoj ulici“, objasnila je Sanja Tambić iz Sektora za obradu šteta.

Tambić je istaknula i kako procjenilište prima do 20 automobila unutar i 10 izvan samog procjenilišta. Procjena se vozila može se obaviti na manjim gospodarskim vozilima, ali i na kamionima i autobusima. Naime, procjenitelji su dostupni na licu mjesta, a klijentima su osigurane i brojne druge dodatne usluge.


Svi korisnici koji se odluče na popravak kod nekog od Allianzovih servisnih partnera imaju priliku voziti se besplatnim zamjenskim vozilom dok je njihovo vozilo na popravku. Kako se zamjenska vozila već nalaze u mjestu za procjeni, osiguranici su u mogućnosti uzeti ih na korištenje nakon procjene štete i ostavljanja vozila na popravku, u dogovoru sa servisom.

Od ožujka ove godine Allianz je sklopio suradnju i s tvrtkom Carglass, vodećom svjetskom kompanijom za popravak i zamjenu stakala. Osiguranicima je tako omogućena jedinstvena usluga popravka stakala u sklopu procjenilišta. „Otvaranje novog mjesta za procjenu štete još je jedna potvrda kvalitete usluge koju Allianz nudi, a uz ovo procjenilište naši klijenti mogu prijaviti i procijeniti štetu na svojim vozilima na 43 lokacije kod 28 servisnih partnera“, zaključila je Tambić.

Allianz je prvi osiguratelj na tržištu koji svojim klijentima omogućava besplatno korištenje zamjenskog vozila za vrijeme trajanja popravka štete.

Iako se u Hrvatskoj broj novoprodanih vozila od 2008. godine prepolovio, motorna vozila i dalje predstavljaju najzastupljeniji segment u ukupnom portfelju hrvatskih osiguratelja s više od trećine premije koja se odnosi na osiguranje od automobilske odgovornosti i kasko osiguranje. „Hrvatsko tržište više nije tržište novih motornih vozila i tržište leasinga, već je postalo tržište starih vozila s prosječnom starosti automobila od 11 godina. Bez obzira na stagnaciju tržišta, ovaj segment smatramo iznimno važnim i kontinuirano ulažemo u njegov razvoj prilagođavajući se novim uvjetima i potrebama naših klijenata. Ne očekujemo da će se situacija na tržištu bitno promijeniti ni u 2012., a naš je cilj bilježiti bolji rast od tržišta – i u životnim i u neživotnim osiguranjima“, komentirao je situaciju na hrvatskom tržištu Slaven Dobrić, član Uprave Allianza.

 

Usporedi osiguranja, kupi online i uštedi. Klikni!

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber