ALLIANZ AKCIJA: Dopunsko, dodatno i riziko životno osiguranje

Allianz osiguranje do 30. 11. 2021. godine u ponudi ima odličnu akciju unutar koje možete ugovoriti policu za dopunsko osiguranje, dodatno zdravstveno osiguranje i riziko životno osiguranje.

Za sve nove korisnike između 18 i 60 godina Allianz nudi snižene cijene polica za dodatno i dopunsko osiguranje. Ako ste zainteresirani za ugovaranje police za riziko životno osiguranje i planirate ugovoriti jedno ili više dopunskih pokrića, možete dobiti popust od 30 % na premiju osnovnog pokrića.

Naravno, popusti ovise o ugovorenom paketu i dobi osiguranika. Uz akcijske cijene dodatno se može primijeniti popust od 5 %, ali samo u slučaju jednokratnog plaćanja.

Dopunsko osiguranje, dodatno zdravstveno osiguranje, riziko životno osiguranje

Dopunsko osiguranje

Ako imate između 18 i 40 godina i prvi puta se osiguravate putem Allianza, policu za dopunsko osiguranje možete ugovoriti za 29 kn. Ako ste u dobnoj skupini od 41 do 60 godina, policu ćete platiti 39 kn. Navedene cijene odnose se na paket A koji pokriva neograničene troškove participacije. Također možete odabrati paket B za 39 ili 59 kn koji dodatno uključuje B listu lijekova.

Uz sve navedeno, uz svaku novougovorenu policu dopunskog osiguranja možete besplatno dobiti i uslugu m-Doktor na period od godinu dana. U tom se periodu besplatno možete savjetovati s liječnikom, s ograničenjem od jedne konzultacije (slučaja) mjesečno. U tom slučaju liječnik odgovara na vaše poruke 24 sata dnevno.

Dodatno zdravstveno osiguranje

Ako želite ugovoriti policu za dodatno zdravstveno osiguranje, možete birati između 3 vrste paketa. Najjeftinija opcija s popustom iznosi 69 kn mjesečno za osobe između 18 i 40 godina. U policu je uključen 1 sistematski pregled, zajedno sa specijalističkim pregledima i dijagnostikom tijekom cijele godine.

Allianz polica dodatnog osiguranja ugovara se na 2 godine, a navedeni se popust, tj. akcijska premija odnosi samo na prvu godinu, dok se u drugoj plaća redovna premija.

Riziko životno osiguranje

Ako se Allianz polica riziko životnog osiguranja ugovori za vrijeme trajanja akcije i odabere se na minimalno 10 godina, odobrit će se popust od 30% na premiju osnovnog pokrića. Uvjet je da se u polici ugovori jedno ili više dopunskih pokrića te da premija osnovnog pokrića nakon popusta iznosi 70 eura ili više.

Ugovorite najbolje osiguranje već danas!

Na kompare.hr ćete sigurno pronaći najbolju policu za životno, dodatno ili dopunsko osiguranje. Za sva pitanja dostupni smo na kontakt broj 01 555 0666 radnim danom od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati.

Uštedite svoje vrijeme i teži dio posla prepustite Kompareovcima!

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber