ALLIANZ AKCIJA: popust na dopunsko zdravstveno osiguranje

Akcija traje od 08.02.2021. do 30.04.2021., a svi koji u tom razdoblju ugovore svoju Allianz policu osiguranja ostvaruju popust na premiju dopunskog zdravstvenog u prvoj godini osiguranja.

Popust za mlađe od 60 godina

Dostupne su dvije opcije pokrića, osnovni ili prošireni paket, a sve osobe mlađe od 60 godina bez obzira na odabrani paket ostvaruju popust na godišnjoj razini. Cijene s popustom vrijede u prvoj godini osiguranja, a nakon toga se primjenjuju redovne cijene. Akciju možete iskoristiti i ako trenutno već imate dopunsko zdravstveno osiguranje jer početak nove police može biti bilo koji datum u sljedećih godinu dana.

Osnovni paket – ušteda preko 300 kn/god.

Osobe koje se odluče za osnovni paket pokrića mogu uštedjeti više od 300 kn godišnje. Godišnja ušteda za osobe od 18 do 40 godina iznosi 190,00 kn, a za osobe od 41 do 60 godina ovom akcijom štede 312,00 kn godišnje. Osnovni paket dopunskog zdravstvenog osiguranja pokriva:

  • trošak za izdavanje lijeka s osnovne A liste
  • troškove u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i bolnici
  • troškove specijalističkih i laboratorijskih pretraga
  • troškove ortopedskih i dentalnih pomagala

Prošireni paket – ušteda preko 400 kn/god.

Osobe koje se odluče za prošireni paket pokrića mogu uštedjeti više od 400 kn godišnje. Godišnja ušteda za osobe od 18 do 40 godina iznosi 312,00 kn, a za osobe od 41 do 60 godina ovom akcijom štede 432,00 kn godišnje. Prošireni paket dopunskog zdravstvenog osiguranja pokriva:

  • trošak za izdavanje lijeka s osnovne A liste
  • troškove u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i bolnici
  • troškove specijalističkih i laboratorijskih pretraga
  • troškove ortopedskih i dentalnih pomagala
  • lijekove s B liste – najviše 2 kutijice godišnje po svakom lijeku

Usluga m-Doktor gratis

Bez obzira ugovarate li policu osnovnog ili proširenog pokrića na poklon dobivate uslugu m-Doktor u trajanju jedne godine. Usluga m-Doktor omogućava vam da u bilo koje doba dana ili noći putem SMSa ili aplikacije za dopisivanje postavite pitanje i dobijete brz i personaliziran savjet liječnika.

Digitalna iskaznica

Za plaćanje participacije dovoljno je zdravstvenom djelatniku prikazati digitalnu iskaznicu koja se nalazi u m-Allianz aplikaciji na mobitelu. Iskaznica je direktno sredstvo plaćanja tako da nema nadoplata niti zahtjeva za povratom sredstava.

Ugovori Allianz dopunsko osiguranje → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber