ALLIANZ AKCIJA: popust na dopunsko zdravstveno osiguranje

Akcija traje od 08.02.2021. do 30.04.2021., a svi koji u tom razdoblju ugovore svoju Allianz policu osiguranja ostvaruju popust na premiju dopunskog zdravstvenog u prvoj godini osiguranja.

Popust za mlađe od 60 godina

Dostupne su dvije opcije pokrića, osnovni ili prošireni paket, a sve osobe mlađe od 60 godina bez obzira na odabrani paket ostvaruju popust na godišnjoj razini. Cijene s popustom vrijede u prvoj godini osiguranja, a nakon toga se primjenjuju redovne cijene. Akciju možete iskoristiti i ako trenutno već imate dopunsko zdravstveno osiguranje jer početak nove police može biti bilo koji datum u sljedećih godinu dana.

Osnovni paket – ušteda preko 300 kn/god.

Osobe koje se odluče za osnovni paket pokrića mogu uštedjeti više od 300 kn godišnje. Godišnja ušteda za osobe od 18 do 40 godina iznosi 190,00 kn, a za osobe od 41 do 60 godina ovom akcijom štede 312,00 kn godišnje. Osnovni paket dopunskog zdravstvenog osiguranja pokriva:

  • trošak za izdavanje lijeka s osnovne A liste
  • troškove u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i bolnici
  • troškove specijalističkih i laboratorijskih pretraga
  • troškove ortopedskih i dentalnih pomagala

Prošireni paket – ušteda preko 400 kn/god.

Osobe koje se odluče za prošireni paket pokrića mogu uštedjeti više od 400 kn godišnje. Godišnja ušteda za osobe od 18 do 40 godina iznosi 312,00 kn, a za osobe od 41 do 60 godina ovom akcijom štede 432,00 kn godišnje. Prošireni paket dopunskog zdravstvenog osiguranja pokriva:

  • trošak za izdavanje lijeka s osnovne A liste
  • troškove u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i bolnici
  • troškove specijalističkih i laboratorijskih pretraga
  • troškove ortopedskih i dentalnih pomagala
  • lijekove s B liste – najviše 2 kutijice godišnje po svakom lijeku

Usluga m-Doktor gratis

Bez obzira ugovarate li policu osnovnog ili proširenog pokrića na poklon dobivate uslugu m-Doktor u trajanju jedne godine. Usluga m-Doktor omogućava vam da u bilo koje doba dana ili noći putem SMSa ili aplikacije za dopisivanje postavite pitanje i dobijete brz i personaliziran savjet liječnika.

Digitalna iskaznica

Za plaćanje participacije dovoljno je zdravstvenom djelatniku prikazati digitalnu iskaznicu koja se nalazi u m-Allianz aplikaciji na mobitelu. Iskaznica je direktno sredstvo plaćanja tako da nema nadoplata niti zahtjeva za povratom sredstava.

Ugovori Allianz dopunsko osiguranje → 

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber