5 aplikacija koje svaki vozač treba imati

Aplikacije_za_vozaceKorištenje mobitela za vrijeme vožnje nije dozvoljeno niti preporučljivo, no aplikacije koje pokrenete prije polaska ili ih koristi netko od vaših suvozača, putovanje će učiniti manje stresnim. Uz Google Maps, jednu od najpoznatijih mobilnih aplikacija, izdvojili smo još 5 njih koje će vam olakšati putovanje.

1. Hrvatski autoklub

Sve informacije potrebne vozačima na jednom mjestu uvijek su pri ruci uz mobilnu aplikaciju Hrvatskog autokluba – HAK! Cijene cestarina i goriva u Hrvatskoj te u više od  40 europskih zemalja lakše je doznati uz pomoć HAK-ove aplikacije. Uz to, nudi i mParking uslugu jednostavnog i brzog plaćanja parkiranja putem SMS poruka.

2. HRT Meteo

Ova jedinstvena aplikacija omogućuje vam praćenje mjerenja sa službenih meteoroloških postaja DHMZ-a. Prognoze za danas i sutra postoje za 55 mjesta u RH, za preksutra i sljedeća dva dana i to za: središnju, istočnu i gorsku Hrvatsku, unutrašnjost Istre i Dalmacije te za sjeverni, srednji i južni Jadran. Osim toga, u njoj je dodano je i izvješće Hrvatskog autokluba te slike njegovih kamera u većini hrvatskih krajeva.

3. HERE WeGO

Here We Go, tvrde mnogi, jedna je od najboljih dostupnih besplatnih navigacijskih aplikacija. Osim prijevoznih informacija, nudi i turističke savjete. Snalaženje vam je pojednostavljeno, a nudi i informacije o brojnim opcijama prijevoza za više od 1300 gradova diljem svijeta, uključujući i cijene.

4. SMS Parking

Aplikacija ima 5 ekrana koje možete koristiti za postavljanje najčešće korištenih vozila i gradova. Nudi također i:

  • odabir grada iz liste + detekcija grada u kojem se nalazite
  • prikaz vremena naplate zone, cijene, max trajanja parkiranja (pošaljite podatke koji nedostaju za vaše zone)
  • brojač preostalog vremena parkiranja + produži parkiranje
  • postavljanje alarma/podsjetnika o završetku i/ili skorom isteku parkiranja (5, 10, 15, 20 min)
  • osvježavanje podataka o zonama s mreže

5. Waze

Sve popularnija mobilna navigacija omogućuje vozačima da uživo na kartu stavljaju sve promjene na putu – od blokiranih ulica, prometnih nesreća ili radarskih kontrola, pa čak i pronalaženje najjeftinijeg goriva. Uz spajanje s društvenim mrežama omogućuje vam da još lakše dođete do željenog odredišta. Waze će se automatski ugasiti ako radi u pozadini, a vi se neko vrijeme niste vozili.

Vozite polako i sigurno, sretan put želi vam kompare tim!

Kliknite i usporedite cijene auto osiguranja →

 

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber