NOVO: Osiguranje koje čuva tvoj motor od krađe i štete, a tebi pruža sigurnu i bezbrižnu vožnju.

Vigo aplikacija omogućava ti da pratiš svaku svoju vožnju, reagira umjesto tebe u slučaju prometne nezgode, a motor štiti u slučaju krađe i požara.

SAZNAJ VIŠE

Odaberi Vigo osiguranje motora...

...samostalno osiguranje nevezano za policu obveznog ili kasko osiguranja, a vrijedi na području cijele Europe. Kroz aplikaciju možeš pregledavati svoje vožnje, dobiti pomoć u slučaju nesreće, a osiguravaš se u slučaju krađe i požara.

Ugovori do 01.06.2020. i iskoristi 30% popusta!

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Osiguraj se na Kompare...

Stručno i iskreno

Naši savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, "sitna slova" u malom prstu i iskreno će ti pomoći u odabiru najbolje opcije.

Objektivno i besplatno

Ne preferiramo niti jednog ponuđača, a naša usluga je za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama.

Sigurna online kupovina

Možeš platiti karticama na rate ili općom uplatnicom, a svaka uplata ide direktno na račun osiguravajuće kuće.

Polica odmah na e-mail

Nakon uplate šaljemo ti elektronsku policu na email, a tiskanu policu besplatno poštom na željenu adresu.

Iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 uvečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber