NOVO: Osiguranje koje čuva tvoj motor od krađe i štete, a tebi pruža sigurnu i bezbrižnu vožnju.

Vigo aplikacija omogućava ti da pratiš svaku svoju vožnju, reagira umjesto tebe u slučaju prometne nezgode, a motor štiti u slučaju krađe i požara.

SAZNAJ VIŠE

Odaberi Vigo osiguranje motora...

...samostalno osiguranje nevezano za policu obveznog ili kasko osiguranja, a vrijedi na području cijele Europe. Kroz aplikaciju možeš pregledavati svoje vožnje, dobiti pomoć u slučaju nesreće, a osiguravaš se u slučaju krađe i požara.

Ugovori do 01.06.2020. i iskoristi 30% popusta!

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Osiguraj se na Kompare...

Stručno i iskreno

Naši savjetnici imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju, "sitna slova" u malom prstu i iskreno će ti pomoći u odabiru najbolje opcije.

Objektivno i besplatno

Ne preferiramo niti jednog ponuđača, a naša usluga je za tebe potpuno besplatna jer proviziju naplaćujemo osiguravajućim kućama.

Sigurna online kupovina

Možeš platiti karticama na rate ili općom uplatnicom, a svaka uplata ide direktno na račun osiguravajuće kuće.

Polica odmah na e-mail

Nakon uplate šaljemo ti elektronsku policu na email, a tiskanu policu besplatno poštom na željenu adresu.

Iskustva Kompare kupaca...

Imaš pitanje?

Trebaš iskren savjet?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka od 08 ujutro do 20 uvečer, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži besplatan povratni poziv. Bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber