Ugovori Merkur dopunsko već od 65 kuna mjesečno

Jedina polica na tržištu koja uz standardno pokriće participacija pruža dodatne pogodnosti i to pravo na dnevnu bolničku naknadu i pomoć u kući.

SAZNAJ VIŠE

Zašto odabrati Merkur dopunsko…

Jedinstvena ponuda s obzirom da je po prvi put uz standardno pokriće kakvo primjerice nudi HZZO u policu uključena bolnička naknada, džeparac od 100 kn za svaki dan bolničkog liječenja i usluga pomoć u kući.

Klikni i usporedi Merkur ponudu s ostalim ponuđačima na tržištu. Odaberi najbolje za sebe.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

PARTICIPACIJE U ZDRAVSTVU

Polica te oslobađa plaćanja participacija u zdravstvu za sve preglede, liječenje i ostale usluge. Pokriće troškova je neograničeno.

USLUGA POMOĆ U KUĆI

Omogućava ti da nakon povratna iz bolnice koristiš besplatnu uslugu posjete liječnika, medicinske sestre, dostavu lijekova, pomoć u kući, npr. čišćenje, glačanje i sl..

DNEVNA BOLNIČKA NAKNADA

Polica ti omogućava da za svaki dan proveden u bolnici radi bolesti ili nezgode dobiješ naknadu od 100 kn dnevno koju možeš trošiti kao džeparac za ono što ti je tad najpotrebnije.

BRZA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Ponudu i upute za plaćanje šaljemo na e-mail, a platiti možeš uplatnicom do 12 rata. Policu odmah dobiješ na email, a iskaznicu besplatno poštom. Tu smo za tebe i nakon što kupiš policu.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber