Ugovori Merkur dopunsko
već od 65 kuna mjesečno

Jedina polica na tržištu koja uz standardno pokriće participacija pruža dodatne pogodnosti i to pravo na dnevnu bolničku naknadu i pomoć u kući.

SAZNAJ VIŠE

Zašto odabrati Merkur dopunsko…

Jedinstvena ponuda s obzirom da je po prvi put uz standardno pokriće kakvo primjerice nudi HZZO u policu uključena bolnička naknada, džeparac od 100 kn za svaki dan bolničkog liječenja i usluga pomoć u kući.

Klikni i usporedi Merkur ponudu s ostalim ponuđačima na tržištu. Odaberi najbolje za sebe.Želim da me nazovete u roku 30 min!

PARTICIPACIJE U ZDRAVSTVU

Polica te oslobađa plaćanja participacija u zdravstvu za sve preglede, liječenje i ostale usluge. Pokriće troškova je neograničeno.

USLUGA POMOĆ U KUĆI

Omogućava ti da nakon povratna iz bolnice koristiš besplatnu uslugu posjete liječnika, medicinske sestre, dostavu lijekova, pomoć u kući, npr. čišćenje, glačanje i sl..

DNEVNA BOLNIČKA NAKNADA

Polica ti omogućava da za svaki dan proveden u bolnici radi bolesti ili nezgode dobiješ naknadu od 100 kn dnevno koju možeš trošiti kao džeparac za ono što ti je tad najpotrebnije.

BRZA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Ponudu i upute za plaćanje šaljemo na e-mail, a platiti možeš uplatnicom do 12 rata. Policu odmah dobiješ na email, a iskaznicu besplatno poštom. Tu smo za tebe i nakon što kupiš policu.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber