HZZO dopunsko zdravstveno osiguranje

Polica vas oslobađa svih troškova participacija u obveznom zdravstvenom osiguranju. Usporedi HZZO dopunsko s ostalim ponudama na tržištu i odaberi najbolje za sebe i svoju obitelj.

SAZNAJ VIŠE

Zašto odabrati HZZO dopunsko…

HZZO polica dopunskog osiguranja u neograničenom pokriću pokriva sve troškove osim doplata za pokriće B liste lijekova. Iskaznica koju dobiva svaki osiguranik je sredstvo plaćanja u svim zdravstvenim institucijama.

Klikni i usporedi HZZO ponudu s ostalim ponuđačima na tržištu. Odaberi najbolje za sebe!

Želim da me nazovete u roku 30 min!

PARTICIPACIJE U ZDRAVSTVU

Polica te oslobađa plaćanja participacija u zdravstvu za sve preglede, liječenje i ostale usluge. Pokriće troškova je neograničeno.

PRISTUPAČNA CIJENA

Mjesečna cijena osiguranja iznosi 70 kn, a vrijedi za sve građane bez obzira na starost i zdravstveno stanje.

PLAĆANJE ISKAZNICOM

Svi koji ugovore HZZO dopunsko osiguranje dobivaju iskaznicu koja vrijedi kao sredstvo plaćanja u svim zdravstvenim ustanovama.

BRZA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Polica se ugovara online, a moguće je plaćanje uplatnicom ili karticama do 12 rata. Iskaznica besplatno stiže poštom na odabranu adresu.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

Prijavi se na newsletter i
ne propusti priliku za pravu uštedu

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Podaci i upute za plaćanje Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Privole i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.

OBRADA PODATAKA
Korištenjem Kompare usluge i popunjavanjem ovih podataka aktivno pristaješ da te kontaktiramo i ispunimo svoju svrhu - pomognemo ti pronaći i kupiti osiguranje baš po tvojoj mjeri. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka.

POVLAČENJE PRIVOLA
U slučaju da u bilo kojem trenutku promjeniš mišljenje i naša pomoć ti više ne bude potrebna, možeš povući dopuštenje za korištenje podataka slanjem maila na szop@kompare.hr ili popunjavanjem ovoga obrasca.

© 2012-2020 kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber