HZZO dopunsko zdravstveno osiguranje

Polica vas oslobađa svih troškova participacija u obveznom zdravstvenom osiguranju. Usporedi HZZO dopunsko s ostalim ponudama na tržištu i odaberi najbolje za sebe i svoju obitelj.

SAZNAJ VIŠE

Zašto odabrati HZZO dopunsko…

HZZO polica dopunskog osiguranja u neograničenom pokriću pokriva sve troškove osim doplata za pokriće B liste lijekova. Iskaznica koju dobiva svaki osiguranik je sredstvo plaćanja u svim zdravstvenim institucijama.

Klikni i usporedi HZZO ponudu s ostalim ponuđačima na tržištu. Odaberi najbolje za sebe!Želim da me nazovete u roku 30 min!

PARTICIPACIJE U ZDRAVSTVU

Polica te oslobađa plaćanja participacija u zdravstvu za sve preglede, liječenje i ostale usluge. Pokriće troškova je neograničeno.

PRISTUPAČNA CIJENA

Mjesečna cijena osiguranja iznosi 70 kn, a vrijedi za sve građane bez obzira na starost i zdravstveno stanje.

PLAĆANJE ISKAZNICOM

Svi koji ugovore HZZO dopunsko osiguranje dobivaju iskaznicu koja vrijedi kao sredstvo plaćanja u svim zdravstvenim ustanovama.

BRZA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Polica se ugovara online, a moguće je plaćanje uplatnicom ili karticama do 12 rata. Iskaznica besplatno stiže poštom na odabranu adresu.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber