HZZO dopunsko zdravstveno osiguranje

Polica vas oslobađa svih troškova participacija u obveznom zdravstvenom osiguranju. Usporedi HZZO dopunsko s ostalim ponudama na tržištu i odaberi najbolje za sebe i svoju obitelj.

SAZNAJ VIŠE

Zašto odabrati HZZO dopunsko…

HZZO polica dopunskog osiguranja u neograničenom pokriću pokriva sve troškove osim doplata za pokriće B liste lijekova. Iskaznica koju dobiva svaki osiguranik je sredstvo plaćanja u svim zdravstvenim institucijama.

Klikni i usporedi HZZO ponudu s ostalim ponuđačima na tržištu. Odaberi najbolje za sebe!Želim da me nazovete u roku 30 min!

PARTICIPACIJE U ZDRAVSTVU

Polica te oslobađa plaćanja participacija u zdravstvu za sve preglede, liječenje i ostale usluge. Pokriće troškova je neograničeno.

PRISTUPAČNA CIJENA

Mjesečna cijena osiguranja iznosi 70 kn, a vrijedi za sve građane bez obzira na starost i zdravstveno stanje.

PLAĆANJE ISKAZNICOM

Svi koji ugovore HZZO dopunsko osiguranje dobivaju iskaznicu koja vrijedi kao sredstvo plaćanja u svim zdravstvenim ustanovama.

BRZA I JEDNOSTAVNA KUPOVINA

Polica se ugovara online, a moguće je plaćanje uplatnicom ili karticama do 12 rata. Iskaznica besplatno stiže poštom na odabranu adresu.

Imaš pitanje?

Želiš objektivan savjet i preporuku?

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h, a subotom od 09 do 14 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži ponudu besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove Općenita obavijest klijentima osiguranja o uvođenju eura

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 kn

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber