calcDopunsko osiguranje – kalkulator

Informativni izračun cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja i online kupnja

Kalkulator – informativni izračun cijena dopunskih osiguranja

Zanima me cijena dopunskog osiguranja 6 osiguravajućih kuća,

Rođen/na sam

I ovo je moj email

i broj telefona

Datum rođenja potreban je za izračunavanje cijene. Cijene se mijenjaju ovisno o
starosnoj skupini kojoj pripadate, npr. osoba od 25 godina imat će drugu cijenu police
od osobe stare 67 godina.

Mail i broj telefona služe nam za slanje ponude koju odaberete i preporuke najbolje
štednje. Upisivanjem podataka niste obvezni kupiti osiguranje, a svoje podatke možeš
povući u bilo kojem trenu. Ne gnjavimo te reklamama ni promo pozivima.

Kalkulator dopunskog osiguranja

Kompare ti nudi uslugu kalkulatora, izračuna cijena dopunskog osiguranja 6 osiguravajućih kuća i sigurnu online kupnju. Osim online kupnje možeš informativno kreirati ponudu svakog osiguranja zasebno. Tako dobivaš brze i transparentne podatke o cijenama, i možeš odlučiti koja je ponuda najbolja za tebe.

-> Napravi info izračun dopunskog osiguranja, usporedi cijene i police

-> Kupi policu dopunskog osiguranja online u 3 koraka

-> Traži pomoć naših stručnih i dragih kolegica iz odjela dopunskog na

Viber, Whatsapp

ili na

01 555 066

Želiš promijeniti osiguratelja?

Kad ti zatreba raskid police, tu smo da pomognemo. Pomažemo ti raskinuti policu, vodimo te kroz sve korake te pomažemo sa cjelokupnom dokumentacijom i informacijama vezanim uz raskid dopunskog osiguranja. Za sve detalje nazovi na 01 555 0666.

Želim da me nazovete u roku 30 min!

Koje dopunsko odabrati?

Ako se pitaš koja je razlika između HZZO-a i ostalih osiguranja, zanima te koji su lijekovi na B listi ili čija kartica vrijedi u svim zdravstvenim ustanovama, na pravom si mjestu.

Možda za istu količinu novca možeš dobiti bolju uslugu i više prava po polici ili istu uslugu za puno manje novca. Od nas ćeš dobiti objektivnu analizu svih ponuda i mogućnost da ugovoriš policu u svega par klikova. Naša usluga je za tebe besplatna jer proviziju naplaćujemo od osiguravajućih kuća za svaku prodanu policu.

Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva troškove participacije (sudjelovanja) osiguranika iz obaveznog zdravstvenog osiguranja. Osoba koja nema dopunsko osiguranje obavezna je platiti participaciju u visini najmanje 20% pune cijene zdravstvene usluge. Dopunsko osiguranje vrijedi isključivo u javnim ustanovama. Sva dopunska osiguranja pokrivaju trošak participacije bolničkog liječenja, specijalističkih pregleda i dijagnostike, trošak participacije kod liječnika primarne zdravstvene zaštite (dr. opće prakse, ginekolog, zubar), ortopedskih i drugih pomagala te fizikalne rehabilitacije.
Svaki osiguratelj (onaj kod kojeg ugovorite policu dopunskog osiguranja) nudi drugačiju policu dopunskog osiguranja, a cijene ovise o vašoj dobnoj skupini i želite li neka dodatna pokrića na vašoj polici.

Troškovi pokriveni dopunskim zdravstvenim osiguranjem su:
-participacije od 25 kuna za specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu, uključujući dnevnu bolnicu i kirurške zahvate u dnevnoj bolnici
-participacije od 50 kuna za specijalističku dijagnostiku koja nije na razini primarne zdravstvene zaštite
-participacije od 50 kuna za ortopedska i druga pomagala utvrđena osnovnom listom ortopedskih i drugih pomagala
-participacije od 25 kuna po danu za specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu u ambulantnoj fizikalnoj medicini i rehabilitaciji i za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u kući
-participacije od 100 kuna po danu za troškove bolničke zdravstvene zaštite
-participacije od 1000 kuna za dentalna pomagala utvrđena osnovnom listom dentalnih pomagala za odrasle osobe od 18 do 65 godina starosti
-participacije od 500 kuna za dentalna pomagala utvrđena osnovnom listom dentalnih pomagala za odrasle osobe starije od 65 godina
-participacije  od 10 kuna za zdravstvenu zaštitu kod izabranog liječnika primarne zdravstvene zaštite: obiteljske (opće) medicine, ginekologije i dentalne medicine, sukladno općem aktu Zavoda
-participacije od 10 kuna za izdavanje lijeka po receptu

Postoji A i B lista lijekova i tu listu ažurira i objavljuje HZZO. Na B listi lijekova su lijekovi koje osoba dobije na recept, ali u ljekarni svejedno mora platiti participaciju za njih.

Neke kuće imaju u pokriću dopunskog osiguranja ograničeno pokriće troškova participacije lijekova s B liste, neke neograničeno, a neki uopće nemaju to pokriće.
HZZO ne pokriva participaciju za lijekove koji su na B listi i ovo pokriće se preko njih ne može dodatno ugovoriti.

Sve punoljetne osobe koje imaju obavezno zdravstveno osiguranje

Karenca je vremenski period u kojem prava iz osiguranja još nisu počela vrijediti. Kod dopunskog osiguranja, karenca je uglavnom 15 dana od dana sklapanja police. Karenca kod dopunskih osiguranja se može izbjeći jedino ako ste unatrag 30 dana imali u bilo kojem osiguranju aktivnu policu dopunskog osiguranja

U većini slučajeva do vašeg otkaza, iznimno i ako vam tako odgovara, može se sklopiti i na kraće vremensko razdoblje. Vremenski rok na koji je polica sklopljena uvijek je naznačen na polici.

Ukoliko ne postoje izvanredne okolnosti, u pravilu se polica dopunskog osiguranja uvijek raskida na skadenci. Skadenca je datum koji je na polici naznačen kao početak osiguranja. Svako osiguranje ima svoje uvjete za raskid police, većinom se traži da se raskid police zatraži minimalno tri mjeseca prije skadence.
Kada ti zatreba raskid, mi smo tu da ti pomognemo, rastumačimo sve uvjete i dostavimo svu potrebnu dokumentaciju.

Pravo na besplatno dopunsko osiguranje imaju:
-osigurane osobe s invaliditetom koje imaju 100% oštećenja organizma, odnosno tjelesnog oštećenja prema posebnim propisima, osobe kod kojih je utvrđeno više vrsta oštećenja te osobe s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem ili psihičkom bolešću zbog kojih ne mogu samostalno izvoditi aktivnosti primjerene životnoj dobi sukladno propisima o socijalnoj skrbi,
-osigurane osobe darivatelje dijelova ljudskog tijela u svrhu liječenja,
-osigurane osobe dobrovoljne davatelje krvi s više od 35 davanja (muškarci), odnosno s više od 25 davanja (žene),
-osigurane osobe čiji ukupan prihod u prethodnoj kalendarskoj godini, iskazan po članu obitelji, mjesečno nije veći od 45,59% proračunske osnovice, a što u trenutno iznosi 1.516,32 kn (prihodovni cenzus), a za osiguranike -samce, ako im prihodovni cenzus u prethodnoj kalendarskoj godini nije veći od 58,31% proračunske osnovice tj. 1.939,39 kn.

Možeš! Ovo je posebno zanimljivo osobama koje ostvaruju pravo na besplatno HZZO i zbog police izrađene u HZZO-u nemaju pokriće za B listu lijekova, a treba im to pokriće jer izdvajaju svaki mjesec dosta novca u ljekarni.

Ne! Liječenje u inozemstvu regulirano je pravima koje imamo iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Od 01.07.2013. HZZO je obavezan svim osobama koje to zatraže besplatno izdati Europsku karticu zdravstvenog osiguranja koju je dobro imati kad putujete u druge zemlje EU. Dodatno se uvijek može napraviti i putno osiguranje, i tu vam možemo pomoći u izboru.

Da, ali samo za stanja i poremećaje vezane uz trudnoću.

Potencijalno najveći trošak koji vas može pogoditi kada nemate dopunsko zdravstveno osiguranje je trošak bolničkog liječenja. On je za sada ograničen na iznos od 2.000 kuna po jednom ispostavljenom računu. To znači da osoba može biti 3 dana u bolnici i dobije račun max 2000 kuna, ali ako izađe iz bolnice pa mora na fizikalnu, kod specijalista, treba joj pomagalo ili opet mora u bolnicu , to su sve novi računi i troškovi.

Godišnja premija može se plaćati odjednom ili mjesečno putem uplatnice, kreditne kartice ili internet bankarstva, vi ćete nam reći kako je vama najlakše.

Osim pokrića B liste lijekova dodatno je moguće ugovoriti: osiguranje drugog liječničkog mišljenja, bolničku naknadu i kućnu njegu. Bolnička naknada nije isto što i pokriće troška boravka u bolnici koje je već pokriveno sa osnovnim dopunskim osiguranje. Bolnička naknada je određeni iznos novca koji osoba može dobiti ako završi u bolnici radi bolesti ili nezgode.
Dopunsko osiguranje moguće je ugovoriti i uz policu dodatnog osiguranja.

Dopunsko osiguranje nam koristi u javnim ustanovama, dok je dodatno zdravstveno osiguranje vezano za privatne doktore i privatne ustanove. To je viši standard zdravstvene zaštite. Osoba koja ima dodatno osiguranje će puno jeftinije, brže i jednostavnije obavljati preglede i usluge u privatnim ustanovama. Dodatno osiguranje se može sastojati od preventive ( sistematski pregled) i kurative ( liječenje, pregledi specijalista i usluge dijagnostike i laboratorija)

Prema izmijenjenom Zakonu o porezu na dohodak premije dodatnog i dopunskog zdravstvenog osiguranja koje poslodavac uplaćuje u korist svojih djelatnika do 2500 kuna po zaposleniku su porezno priznati izdatak.

Tu smo za tebe od ponedjeljka do petka 08 do 20 h. Nazovi nas na 01 555 0666 ili zatraži povratni poziv besplatno i bez obaveze.

KOMPARE SERVIS

Kompareovci Iskustva kupaca Za partnere Poslovi Poslovni podaci Uredi i kontakt

ONLINE KUPOVINA

Postupak ugovaranja Česta pitanja Načini plaćanja auto osiguranja Načini plaćanja dopunskog zdravstvenog osiguranja Provjera police dopunskog zdravstvenog osiguranja Upute za refundaciju i ugovorne ustanove

SIGURNOST KUPACA

Informacije o obradi osobnih podataka Pravne obavijesti Reklamacije i pritužbe Otkazivanje ugovora i raskid police Obavijest potrošačima Akcije u osiguranju Zakonski termini za vrstu osiguranja

Načini plaćanja

Jednokratno općom uplatnicom ili karticama do 12 rata bez kamata.
Trustmark webshop

OBRADA PODATAKA
Upisane osobne podatke koristimo da te možemo kontaktirati, obavijestiti o ponudama i pomoći ti pronaći osiguranje ili telekom uslugu prema tvojim zahtjevima i potrebama. U svakom trenutku možeš se predomisliti i odbiti primanje naših e-mail poruka klikom na opciju “odjava” na kraju svake naše poruke ili popunjavanjem obrasca ili slanjem poruke na szop@kompare.hr. Pročitaj više u Informacije o obradi osobnih podataka

GOOGLE CAPTCHA ZAŠTITA
Stranica kompare.hr zaštićena je Google Captcha sustavom, a više o tome možeš pročitati kroz politiku privatnosti i uvjete korištenja.

Odjavi se s newslettera

Newsletter šaljemo našim korisnicima temeljem legitimnog interesa. Upiši svoju e-mail adresu ako ne želiš primati newsletter. Sve o obradi podataka pronađi u Informacije o obradi osobnih podataka

© 2012- kompare.hr

Distribuciju osiguranja omogućuje posrednik u osiguranju Custodia d.o.o za zastupanje u osiguranju
HANFA Datum dozvole za rad 09.08.2013.,Klasa dozvole za rad UP/I-453-02/13-37/38

whatsapp
Viber